UWAGA!
Zbieram zamówienia na naklejki klubowe. Listę osób chętnych poproszę w tym temacie. Proszę również o określenie jaki to ma być komplet (czarny lub srebrny).
Naklejki do odebrania będą na najbliższym zlocie SKP bądź Pocztą Polską
słuchajcie naklejki będę wysyłać dopiero jak już je będę miała, bo dopiero dziś Bieniu dzwonił do znajomego żeby je zrobił także niewiem ile to potrwa bo to zależy od wolnej chwili ziomka. Więc umówmy sie tak że jak już będę miała te naklejki to będę się z wami na maila kontaktować i wtedy dopiero wyślecie kase a ja dla Was naklejki (dot. tych którzy chcą pocztą ). Na liste można się nadal wpisywać.
P.S proszę o wysłanie swoich adresów na maila emilbien@wp.pl i podpisanie sie swoim nickiem forumowym żeby było mi łatwiej
Zamówienia na naklejki klubowe
1. Maciej- 1kpl srebrnych lub czarnych (na zlocie 5zł do ręki)
2. seba- 1kpl srebrnych i 1kpl czarnych (na zlocie 10zł do ręki)
3. Darek- 1kpl czarnych (na zlocie 5zł do ręki)
4. Rosic- 1kpl czarnych + breloczek (poczta 15zł na konto)
5. jawa- 3 naklejki czarne (poczta 9.50zł na konto)
Last edited by LeNa on 2009-07-11, 12:41, edited 2 times in total.
6. aramil- 1kpl naklejek srebrnych (poczta 7zł na konto lub 5zł przy okazji do ręki- WYBIERAJ )
Last edited by LeNa on 2009-07-14, 16:07, edited 2 times in total.
LeNa wrote:słuchajcie naklejki będę wysyłać dopiero jak już je będę miała, bo dopiero dziś Bieniu dzwonił do znajomego żeby je zrobił także niewiem ile to potrwa bo to zależy od wolnej chwili ziomka. Więc umówmy sie tak że jak już będę miała te naklejki to będę się z wami na maila kontaktować i wtedy dopiero wyślecie kase a ja dla Was naklejki (dot. tych którzy chcą pocztą ). Na liste można się nadal wpisywać.
P.S proszę o wysłanie swoich adresów na maila emilbien@wp.pl i podpisanie sie swoim nickiem forumowym żeby było mi łatwiej
Zamówienia na naklejki klubowe
Jan chcę 2 komplety czarnych - bo safrana złota a kolegi (moja była 2.2 RN, którą pewnie odkupię na jesieni) jest biała. Poproszę o namiary vuia e-mail (nie PW) na nr konta. e-mail to arcadio21@wp.pl. Tel jakby co to aktualnie służbowy 0 723 285 697
aramil wstrzymaj się z tą okazja do sierpnia bo koleś który nam robi naklejki na urlopie jest jak już pisałam a Bieniek już wysprzedał to co miał niestety
6. aramil- 1kpl naklejek srebrnych (poczta 7zł na konto lub 5zł przy okazji do ręki- WYBIERAJ )
7.Domia-1kpl czarnych(odbiór osobisty na zlocie )
Last edited by Domia on 2009-08-11, 17:06, edited 1 time in total.
2. seba- 2kpl srebrne i czarne + 4 breloczki (42zł na zlocie )
3. Darek- 1kpl czarnych (na zlocie 5 zł do ręki)
4. Rosic- 1kpl czarnych + breloczek (poczta 15zł) Bieniu ma wysłać
5. jawa- 3 naklejki czarne (poczta 9.50zł)
6. aramil- 1kpl naklejek srebrnych (?)
7. Arkadio- 2kpl naklejek czarnych (?)
8. Domia- 1 kpl naklejek czarnych (na zlocie 5zł do ręki)
9. arek- 1 kpl naklejek srebrnych (na zlocie 5zł do ręki)
[ Dodano: 2009-08-16, 13:16 ] Zaczynam dostawać z Bieniem maile odnośnie naklejek klubowych, więc jeszcze raz powtarzam- PROSZĘ NIE WPŁACAĆ PIENIĘDZY DOPÓKI NIE PÓJDZIE KOMUNIKAT ŻE NAKLEJKI JUŻ SĄ!!! Jak juz pisałam ktoś kto nam je robi jest w dalszym ciągu na urlopie i nie jestem w stanie sobie ich wyczarować, wiem że długo to trwa i wiele osób wysłało kase na Bienia konto dlatego jeśli tylko dostaniemy juz te naklejki to w pierwszej kolejności wysyłamy osobą które wpłaciły kase i z niecierpliwością czekają na towar. nie martwcie się nie jesteśmy żadnymi oszustami! Nam tez jest głupio ze to tyle trwa ale w ostateczności jeśli w tym tygodniu kumpel nadal nam tego zamówienia nie zrealizuje to pojedziemy z tym do innej firmy i najwyzej zrobi nam to drożej ale będą bo przed zlotem być muszą!
Last edited by LeNa on 2009-08-17, 07:19, edited 1 time in total.