II ZLOT SAFRANE KLUB POLSKA 4 - 6 wrzesień 2009 rok
Ja chetnie tez bym sie pojawił 4/5-6 września z żoną Kingą i córeczką Julią , ale konkretnie napisze jak wróce juz do pracy i poznam swój grafik na nastepny miesiąc.
Jeśli chodzi o rezerwacje to pewnie tez potrzebowalibysmy kwaterę z łazienką bo nasza mała skończy 17 miesięcy ale już widać zainteresowanie autkami i jest bardzo otwarta do ludzi.
Tak wiec ja sie odezwę w najblizszym tygodniu jeśli oczywiście bedzie jeszcze możliwość rezerwacji i przyjazdu
pozdrawiam Dziki
Jeśli chodzi o rezerwacje to pewnie tez potrzebowalibysmy kwaterę z łazienką bo nasza mała skończy 17 miesięcy ale już widać zainteresowanie autkami i jest bardzo otwarta do ludzi.
Tak wiec ja sie odezwę w najblizszym tygodniu jeśli oczywiście bedzie jeszcze możliwość rezerwacji i przyjazdu
pozdrawiam Dziki
Last edited by lukadziki on 2009-08-16, 09:41, edited 1 time in total.
Myślę, że zarówno Ty, jak i rodzicie małych dzieci będą spokojniejsi, gdy psiakowi załatwisz ochronę w domciu.piotreksl wrote:poczytałem troche posty, i wnioskuje, że będzie troche małych dzieciaków. Zatem spróbuje znaleźć opieke dla mojego psa, żeby dzieci nie straszył (delikatnie mówiąc amstaf z ADHD). Towarzyski to jest, jednak dzieci mogą się wystraszyć biegnących 30kg w ich stronę...
szkoda byłoby go upolowaćMyślę, że zarówno Ty, jak i rodzicie małych dzieci będą spokojniejsi, gdy psiakowi załatwisz ochronę w domciu.

Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
Darku, o ośrodku pisałem dość dużo.Darek wrote:Rufus jeśli nie sprawi Ci to kłopotu to podaj jakieś dokładniejsze namiary tego ośrodka, może namiary GPS albo rzucik na mapie.
Ten ośrodek to ma jakąś nazwę ??
http://noclegi.onet.pl/ow-koral,nowe-chechlo.html
i ostatni post tutaj
Mapka - faktycznie będzie przydatna (pozycja określona orientacyjnie z dokładnością kliknięcia myszki)
W AutoMapie w punktach POI - w atrakcjach turystycznych jest też jezioro Nakło-Chechło i zaprowadzi Was na miejsce.
Miejsce zbiórki zrobimy sobie na dużym parkingu przy głównej trasie (Tarnowskie Góry - Częstochowa) i wjedziemy całą kawalkadą na teren ośrodka, a żeby tam dojechać, trzeba prawie całe jeziorko objechać, więc będzie okazja do nakręcenia pamiątkowych filmów.
cinek, chyba nie będzie dane zobaczyć tyle safranek w jednym miejscu i tak różnych
Najważniejsze jednak, to poznać ludzi, którzy nimi jeżdżą 
Jeżeli chciał byś się zjawić, to zapytaj kolegę Rufus, czy jest jeszcze miejsce w domkach ?
Ewentualnie bierz namiot
Mam nadzieję, że zawitasz na cały zlot, nie tylko na jeden dzień ?

Jeżeli chciał byś się zjawić, to zapytaj kolegę Rufus, czy jest jeszcze miejsce w domkach ?

Ewentualnie bierz namiot

Last edited by arek on 2009-08-20, 20:37, edited 1 time in total.
miejsce się znajdzie pewnie
dzisiaj byłem na małym rekonesansie i miejscówka muszę przyznać normalnie jak nad morzem
pytanko małe kiedy zbiórka w piątek i w ogóle i modlić się żeby nic nie jechało z naprzeciwka jak będziemy tam wbijać bo są miejsce że 2 auta się nie miną a zwłaszcza jak jedno z nich to safranka
a szacuję naszą długość na jakieś 80m 

pytanko małe kiedy zbiórka w piątek i w ogóle i modlić się żeby nic nie jechało z naprzeciwka jak będziemy tam wbijać bo są miejsce że 2 auta się nie miną a zwłaszcza jak jedno z nich to safranka

AUTO ROKU PLAYBOYA 1993
No i coś mi się wydaję, że z mojej obecności na zlocie będzie lipa z miodem
. Nie dość, że w sobotę pracuję do godziny 14 to jeszcze bym musiał przejechać cztery setki, żeby posiedzieć kilka godzin bo na pewno nie zostanę. Do tego dochodzi brak funduszy
, które potrzebuję na doprowadzenie reszty mieszkania pod kątem wizualnym i remontowym. Tak więc jakby coś to nie liczcie na mnie
.