Zasady naboru do klubu

Ten dział widoczny jest tylko dla klubowiczów.

Moderators: SURU, Moderator

Daroot
Forumowicz
Forumowicz

Post by Daroot »

zainteresowany moze i ma chęci, ale strach czy bardziej obawa przed odrzuceniem, a może wstyd, honor nie pozwala aby sie prosic o taki status... to jest troche nie teges, gdyz jak to ma wygladac, powinien napisac do rady cos w stylu - prose, chce byc klubowiczem? :)

no nie wiem, wydaje mi się, ze jesli ktos czesto sie loguje oraz udziela to wystarczy zeby byc klubowiczem, tak? Nie wiem co oczekujecie wiecej :)

Pamietam jak ja nie bylem jeszcze klubowiczem, do glowy mi nie przyszlo ze trzeba sie prosic czy pisac w tej sprawie... dopiero Darek do mnie na gadu sie odezwal i zapytal jak to jest z tym statusem klubowicza. Nikt nigdzie nie informowal, a sam nie chcialem sie prosic poniewaz nawet nie wiedzialem czy zostane zaakceptowany. Normalny tok myslenia - przyjdzie z czasem :)

Co do kolegi Roadrunnera, uwazam go za fajnego kolesia ktory ma pojecie o aucie, dodatkowo ma chyba jako jedyny w klubie quadre. Często się loguje, udziela się oraz po prostu zyje razem z forum - to chyba wystarczy.

p.s. ostatnim razem dostalem opr. od Was ze nie bralem udzialu w dyskusjach o nowych klubowiczach, więc teraz się rozgadałem... :)
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
arek

Post by arek »

Ja nadal podtrzymuję swoją opinię, więc nie muszę pisać więcej.
Widzisz Daroot , jedno opr. nie zaszkodzi, ale może pomóc :D
Daroot
Forumowicz
Forumowicz

Post by Daroot »

czy nie byloby najrozsadniej - jesli wszyscy jestesmy na tak dla danego klubowicza - zeby poinformowac go o podjetej decyzji a nie czekac az sie sam odezwie???
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
arek

Post by arek »

Poczekajmy więc do zlotu. Ja już wcześniej proponowałem troszkę inne zasady naboru i może to ostatecznie ustalimy przy spotkaniu :)
Darek

Post by Darek »

Problem naboru wraca co jakiś czas jak bumerang. Dotychczas żadna metoda nie była dobra i satysfakcjonująca wszystkich userów. Na zlocie chyba trzeba to w jakiś sposób wreszcie unormować a nie za każdym razem dyskusja od nowa.
RedHead
Forumowicz
Forumowicz

Post by RedHead »

Więc jak z tym KLUBOWICZEM? Kto wpłaci ten ma?
Decentralizacja to przyszłość.
LeNa
Forumowicz
Forumowicz

Post by LeNa »

ciężka decyzja... :cwaniak: to na większą medytację Redziu, czasu Panie czasu! chociaż do końca miesiąca...
RedHead
Forumowicz
Forumowicz

Post by RedHead »

Ale TEMAT był wałkowany od dawna, tylko Ciebie nie było :chytry:

Według ankiety - tak zagłosowała większość:

"opcja 2:
nic nie będziemy zmieniać, każdy płacący staje się klubowiczem bez głosowania (co obala stary niedziałający system), a nie płacący klubowicz zostaje zdegradowany na forumowicza.
Czyli:
forumowicz - zarejestrowani
klubowicz - płacący "

Chciałbym się tylko upewnić czy czegoś nie namieszałem zanim podejmę jakiekolwiek działania.
Last edited by RedHead on 2009-09-23, 19:34, edited 1 time in total.
LeNa
Forumowicz
Forumowicz

Post by LeNa »

no ja sie przychylam do tego co wybierzecie, jak dla mnie to ta owa opcja redziu jest jak narazie chyba najbardziej atrakcyjna...
Darek

Post by Darek »

Głosowanie było. Każdy zainteresowany mógł się wypowiedzieć więc głosowanie jest wiążące. Ponad to z 29 Klubowiczów już 20 zdeklarowało wpłatę która już dotarła bądź w najbliższym czasie dotrze na konto. Z tego wynika, że "straty" wśród klubowiczów nie będą jakieś wielkie a pewnie jeszcze ktoś wpłaci. Ponad to wciąż Pozostaje kwestią otwartą rozgłoszenie składek wśród normalnych userów forum i stąd werbunek klubowiczów.
Więc Red do dzieła :)
arek

Post by arek »

Głosowało 19 osób, na 29 uprawnionych. Oznacza to i tak większość, a że druga opcja została zdecydowanie poparta, to należy uznać ja jako wybór większości :)
Rufus
Forumowicz
Forumowicz

Post by Rufus »

RedHead wrote:Więc jak z tym KLUBOWICZEM? Kto wpłaci ten ma?
Tak i nie ma co wracać do tematu, głosowanie było, potwierdzenia chęci wpłat również, więc trzeba działać, bo koniec świata nas zastanie i nic nie zostanie ustalone.
RedHead
Forumowicz
Forumowicz

Post by RedHead »

Temat zamykam.
Locked