IPB zamiast phpBB by Przemo jako forum SKP ?

Ten dział widoczny jest tylko dla klubowiczów.

Moderators: SURU, Moderator

Chcemy wykupić licencję i przesiąść się na IP.Board?

Tak
5
45%
Nie
6
55%

Total votes: 11

Darek

Post by Darek »

Daroot prawdę mówiąc nie wiem od czego to zależy, ale jeszcze NIGDY nie zamuliło mi forum, zdarzało się natomiast, że nie odpalało się w ogóle. Każdy z nas ciągnie w swoją stronę i próbuje sobie zrobić dobrze tylko w ten sposób do niczego nie dojdziemy.
Jeśli uważasz że nie powinniśmy zmieniać forum to po prostu zagłosuj a w osobnym temacie zarzuć problem hostingu.
RedHead
Forumowicz
Forumowicz

Post by RedHead »

Daroot wrote:Podsumowując: proszę szukać lepszego dostawcy hostingowego a nie zawracać sobie głowę bzdetami - bo IPB w naszym przypadku to zupełnie nieprzydatny nikomu bzdet.
Załóż nowy temat, daj propozycję, zrobimy ankietę i po sprawie.

Mnie forum również nie muli, więc nie wiem od czego to zależy.

Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 11 - ma być szybciej?
Last edited by RedHead on 2009-10-11, 17:46, edited 1 time in total.
Decentralizacja to przyszłość.
Daroot
Forumowicz
Forumowicz

Post by Daroot »

Odchodzimy od tematu, Arek też zauwazył problemy - ale wydaje mi się że zbyt rzadko się logujecie żeby to zauważyć. Natomiast tutaj piszemy o IPB.

Proszę skomentujcie mój post na temat używania przez KRC forum na PHP by Przemo.
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
RedHead
Forumowicz
Forumowicz

Post by RedHead »

Daroot wrote:Proszę skomentujcie mój post na temat używania przez KRC forum na PHP by Przemo.
Po prosu magia - nie wiem czemu inni mają zajebiste problemy, a u innych jest wszystko ok.

Wracamy do tematu. DLACZEGO NIE GŁOSUJECIE???
Decentralizacja to przyszłość.
Maciej

Post by Maciej »

U mnie też jest ok. osobiście zagłosowałem na NIE ponieważ jest nas zbyt mało. Tak uważam.
PZDR:)
Rufus
Forumowicz
Forumowicz

Post by Rufus »

Muszę się zgodzić z Darootem - od pewnego czasu server się mocno muli (zarówno forum, jak i strona klubowa).
Nawet dzisiaj pisząc posta w tym temacie nie wyświetliły się wogóle posty napisane we wczorajszych godzinach wieczornych. Ostatni post, jaki dzisiaj widziałem był napisany przez freee o godz. 18:57 i po prostu odpowiedziałem na niego. Po kilku godzinach patrzę, a tu kilka postów doszło pomiędzy wypowiedziami.
Powiem, że to nie pierwszy raz coś takie mi się stało.
arek

Post by arek »

W związku z małym zaangażowaniem klubowiczów w temacie, jak też większości głosów (szkoda, że nawet nie połowa głosów) przeciw niż za - wycofuje się z propozycji. Widocznie bardziej funkcjonalne i szybsze forum nie jest w tej chwili priorytetem.
Temat zamykam.
Locked