Daroot prawdę mówiąc nie wiem od czego to zależy, ale jeszcze NIGDY nie zamuliło mi forum, zdarzało się natomiast, że nie odpalało się w ogóle. Każdy z nas ciągnie w swoją stronę i próbuje sobie zrobić dobrze tylko w ten sposób do niczego nie dojdziemy.
Jeśli uważasz że nie powinniśmy zmieniać forum to po prostu zagłosuj a w osobnym temacie zarzuć problem hostingu.
IPB zamiast phpBB by Przemo jako forum SKP ?
Załóż nowy temat, daj propozycję, zrobimy ankietę i po sprawie.Daroot wrote:Podsumowując: proszę szukać lepszego dostawcy hostingowego a nie zawracać sobie głowę bzdetami - bo IPB w naszym przypadku to zupełnie nieprzydatny nikomu bzdet.
Mnie forum również nie muli, więc nie wiem od czego to zależy.
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 11 - ma być szybciej?
Last edited by RedHead on 2009-10-11, 17:46, edited 1 time in total.
Decentralizacja to przyszłość.
Odchodzimy od tematu, Arek też zauwazył problemy - ale wydaje mi się że zbyt rzadko się logujecie żeby to zauważyć. Natomiast tutaj piszemy o IPB.
Proszę skomentujcie mój post na temat używania przez KRC forum na PHP by Przemo.
Proszę skomentujcie mój post na temat używania przez KRC forum na PHP by Przemo.
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
Muszę się zgodzić z Darootem - od pewnego czasu server się mocno muli (zarówno forum, jak i strona klubowa).
Nawet dzisiaj pisząc posta w tym temacie nie wyświetliły się wogóle posty napisane we wczorajszych godzinach wieczornych. Ostatni post, jaki dzisiaj widziałem był napisany przez freee o godz. 18:57 i po prostu odpowiedziałem na niego. Po kilku godzinach patrzę, a tu kilka postów doszło pomiędzy wypowiedziami.
Powiem, że to nie pierwszy raz coś takie mi się stało.
Nawet dzisiaj pisząc posta w tym temacie nie wyświetliły się wogóle posty napisane we wczorajszych godzinach wieczornych. Ostatni post, jaki dzisiaj widziałem był napisany przez freee o godz. 18:57 i po prostu odpowiedziałem na niego. Po kilku godzinach patrzę, a tu kilka postów doszło pomiędzy wypowiedziami.
Powiem, że to nie pierwszy raz coś takie mi się stało.