Kalendarz klubowy 2010
Zgadzam sie tutaj z arkiem mi też bardzo sie podobają projekty myKEY tak przerobione zdjęcie by napewno czyniły kalendrz niepowtarzalnym ja niestety nie umiem tak tworzyć jak on jestem raczej cienki w te klocki więc przedstawiam tylko pomysły które by mogły w jakiś sposób pomoc w powsatniu tego kalendarza

Właśnie o takim czymś jak wyżej myślałem w ramach kompromisu
Jedno duże zdjęcie i maksymalnie trzy mniejsze nie koniecznie tego samego pojazdu jak to było w projekcie z BiTurbo Dareczka. Tak więc to co wyżej może być a na następnej stronie można zarzucić jedno z trzech mniejszych zdjęć jako powiększone i główne.

Milesmm, bardzo dobrze zrozumiałeś moje intencje - o to mi właśnie chodziło 
To jest po prostu super!
A o co chodzi z projektami myKEYa? Nic takiego na forum nie znalazłem
Projekty, które zostały przedstawione przez kolegę milesmm mi bardzo odpowiadają.
Nie zależy mi na tym, żeby akurat moje autko było na całą stronę (przyznaję, że nie mam na tyle ciekawego zdjęcia i raczej nie zdążę go wykonać), ale będzie mi bardzo miło, jeśli na którejś z kolejnych kartek zobaczę gdzieś w rogu choćby maleńką fotkę właśnie mojego autka.

To jest po prostu super!
A o co chodzi z projektami myKEYa? Nic takiego na forum nie znalazłem

Projekty, które zostały przedstawione przez kolegę milesmm mi bardzo odpowiadają.
Nie zależy mi na tym, żeby akurat moje autko było na całą stronę (przyznaję, że nie mam na tyle ciekawego zdjęcia i raczej nie zdążę go wykonać), ale będzie mi bardzo miło, jeśli na którejś z kolejnych kartek zobaczę gdzieś w rogu choćby maleńką fotkę właśnie mojego autka.
Last edited by Rufus on 2009-10-21, 07:32, edited 3 times in total.
W ten sposób może zdążylibyśmy zdecydować się na kalendarz 2011.pawelsafrane wrote:A może tak połączyć obie opcje z głosowania, najpierw zamkniemy listę (do jakiegoś terminu) zamawiających kalendarz, zrobimy ze zdjęciami wszystkich kupujących tylko między sobą wybierzemy (każdy kupujący wyśle swoje), które zdjęcia maja być big a które miniaturki?
Nie będę ściemniał, że mi nie zależy, aby akurat zdjęcie mojego autka było w tym kalendarzu, ale skoro jestem w mniejszości, muszę zaakceptować wybór większości lub się wycofać.Henry71 wrote:Witam ja rezygnuję i nie będę się w tej kwestii więcej wypowiadał.
Ja się nie wycofuję - Biorę jeden kalendarz jaki by on nie był.
Last edited by Rufus on 2018-12-08, 10:49, edited 1 time in total.
A dlaczego tak piszesz są jeszcze 2m/c a kwestia zamknięcia listy, wyboru zdjęć itd można się chyba spokojnie w m/c wyrobić nie?!Rufus wrote:W ten sposób może zdążylibyśmy zdecydować się na kalendarz 2011.pawelsafrane wrote:A może tak połączyć obie opcje z głosowania, najpierw zamkniemy listę (do jakiegoś terminu) zamawiających kalendarz, zrobimy ze zdjęciami wszystkich kupujących tylko między sobą wybierzemy (każdy kupujący wyśle swoje), które zdjęcia maja być big a które miniaturki?
Oj kolego, nie chcę pozbawiać się złudzeńpawelsafrane wrote:A dlaczego tak piszesz są jeszcze 2m/c a kwestia zamknięcia listy, wyboru zdjęć itd można się chyba spokojnie w m/c wyrobić nie?!Rufus wrote:W ten sposób może zdążylibyśmy zdecydować się na kalendarz 2011.pawelsafrane wrote:A może tak połączyć obie opcje z głosowania, najpierw zamkniemy listę (do jakiegoś terminu) zamawiających kalendarz, zrobimy ze zdjęciami wszystkich kupujących tylko między sobą wybierzemy (każdy kupujący wyśle swoje), które zdjęcia maja być big a które miniaturki?

Last edited by Rufus on 2009-10-14, 14:47, edited 1 time in total.
Jak to jest, że lista chętnych na kalendarz opiewa tylko na 12 osób, a zagłosowało już 15?
Last edited by Rufus on 2009-10-15, 06:30, edited 1 time in total.
Ankieta została uruchomiona, gdy chętnych na liście było 8 osób. Gdyby jedna osoba nie wycofała się, było by zainteresowanych na obecną chwile 13. Uważam, że dywagować co, jak, kto i dlaczego będzie można wówczas, gdy poznamy finalną wersję kalendarza, a wówczas zobaczymy ilu jest chętnych.
Stwierdzenie, że są jakieś osoby niezainteresowane na tym etapie i nie powinny się wypowiadać jeżeli już jest zamknięta lista 12-tu nie jest miłe dla innych, którzy nadal przez głosowanie kształtują ten projekt i nie można ich pomijać. Zadecyduje większość, a z Twojej wypowiedzi odbieram, że tylko wybrani, którzy już zgłosili akces kupna mają prawo głosu.
Mnie martwi, że tylko 15 osób do tej pory oddało głos. To nawet nie połowa klubowiczów
Cieszy natomiast zainteresowanie forumowiczów, bo ma być to kalendarz dla wszystkich, którzy zechcą mieć oryginalną i niepowtarzalną pamiątkę.
Olcia ja uważam, że dane miesiące nie muszą podlegać głosowaniu, gdyż zdaję się na estetyczne i artystyczne spojrzenie kolegi milesmm.
Coś mi się wydaje, że staracie się ze zwykłej inicjatywy zrobić problem, którego ja na przykład nie widzę.
Kto głosował, czyje samochody w jakich miesiącach, kto kupi, kto tylko się przygląda, a ma prawo głosu ?
Można wiedzieć o co chodzi ?
edit: Przy wyborze wzoru kalendarza jest tylko 7 głosów, więc nawet nie zagłosowali wszyscy, którzy się już na niego zapisali
Stwierdzenie, że są jakieś osoby niezainteresowane na tym etapie i nie powinny się wypowiadać jeżeli już jest zamknięta lista 12-tu nie jest miłe dla innych, którzy nadal przez głosowanie kształtują ten projekt i nie można ich pomijać. Zadecyduje większość, a z Twojej wypowiedzi odbieram, że tylko wybrani, którzy już zgłosili akces kupna mają prawo głosu.
Mnie martwi, że tylko 15 osób do tej pory oddało głos. To nawet nie połowa klubowiczów

Olcia ja uważam, że dane miesiące nie muszą podlegać głosowaniu, gdyż zdaję się na estetyczne i artystyczne spojrzenie kolegi milesmm.
Coś mi się wydaje, że staracie się ze zwykłej inicjatywy zrobić problem, którego ja na przykład nie widzę.
Kto głosował, czyje samochody w jakich miesiącach, kto kupi, kto tylko się przygląda, a ma prawo głosu ?
Można wiedzieć o co chodzi ?

edit: Przy wyborze wzoru kalendarza jest tylko 7 głosów, więc nawet nie zagłosowali wszyscy, którzy się już na niego zapisali

Last edited by arek on 2009-10-15, 21:36, edited 1 time in total.
A mi wszystko jedno w jakim miesiącu, ważne aby byłOlcia wrote: Może od razu zróbcie ankietę kto jaki miesiąc wybiera, bo pewnie z tym też będzie wielki problem.

[ Dodano: 2009-10-15, 23:45 ]
Ja nie głosowałem bo jestem za tym aby były zdjęcia wszystkich kupujących i jednocześnie byśmy wybrali między sobą, które maja być na pełną stronę. A na dwie opcje nie można zagłosować więc...arek wrote: Mnie martwi, że tylko 15 osób do tej pory oddało głos. To nawet nie połowa klubowiczów![]()

Ale żeby nie było, nie mam nic przeciwko aby to milesmm wybrał fotki

witam
Chciałbym zacząć robić projekty co do stron w kalendarzu żeby wam go przedstawić czy wam się będzie podobać czy nie. Niestety nie mogę tego zrobić ponieważ dopiero 6 osób wysłało do mnie zdjęcia. I tu mam pytanie gdzie reszta która mówi że chce mieć zdjęcie w kalendarzu a nic w tym kierunku nie robi żeby nawet głupie zdjęcie wysłać a później będą komentarze i pretensje czemu nie ma jego zdjęcia przecież chciałem.... To tyle z mojej strony.
może coś w takim stylu wam sie spodoba prosze o opinie
przykład:

Chciałbym zacząć robić projekty co do stron w kalendarzu żeby wam go przedstawić czy wam się będzie podobać czy nie. Niestety nie mogę tego zrobić ponieważ dopiero 6 osób wysłało do mnie zdjęcia. I tu mam pytanie gdzie reszta która mówi że chce mieć zdjęcie w kalendarzu a nic w tym kierunku nie robi żeby nawet głupie zdjęcie wysłać a później będą komentarze i pretensje czemu nie ma jego zdjęcia przecież chciałem.... To tyle z mojej strony.
może coś w takim stylu wam sie spodoba prosze o opinie
przykład:

Last edited by milesmm on 2009-10-18, 14:17, edited 1 time in total.