Quizy i zgadywanki :)

O wszystkim co wprowadza nas w dobry nastrój.

Moderators: SURU, Moderator

Post Reply
Goalkeper

Quizy i zgadywanki :)

Post by Goalkeper »

[center]Image[/center]

Jak wiadomo troszkę mechaników na forum mamy więc tak sobie pomyślałem, żeby zrobić mały quizik :) Pytanie w dzisiejszym Quizie brzmi:
Gdzie na powyższym zdjęciu są tłumiki środkowe do R19 :) :?:
Last edited by Goalkeper on 2009-09-15, 20:09, edited 1 time in total.
Crissu84

Post by Crissu84 »

patrzac na obydwa cuda przedstawione na pierwszym planie pierwszy od lewej to "imitacja" katalizatora a drugi to "strumienica", nie urazajac nikogo. Mistrzem drugiego planu sa polki w tle :) niech mnie kots poprawi jesli sie myle :D
Goalkeper

Post by Goalkeper »

Zła odpowiedź :) odpadasz :rotfl: Czekamy na następnego gracza zgadywacza :D
krzysiek
Forumowicz
Forumowicz

Post by krzysiek »

Może to ten ?? :hyhy:

Image
Crissu84

Post by Crissu84 »

az jutro zanurkuje pod auto, ja mam tlumik srodkowy taki jak na pierwszym planie z lewej,tylko ze z otworami na obudowie i wytloczeniami,ale zerkne jutro i cykne fotki
Goalkeper

Post by Goalkeper »

krzysiek wrote:Może to ten ?? :hyhy:
No dam wam małą podpowiedź i zawężę obszar zdjęcia :) Po tej stronie leżą tylko "Ople of Corse" :) Dokładnie ten co pokazujesz to jest środkowy od Astry I 1,4-1,8 i prawdopodobnie numer Ferroz 07.035.
Last edited by Goalkeper on 2009-09-16, 21:49, edited 1 time in total.
freee

Post by freee »

R19 wiszą w oknie :hyhy:
Goalkeper

Post by Goalkeper »

freee wrote:R19 wiszą w oknie :hyhy:
I to jest prawidłowa odpowiedź :D Wczaraj z Crissem rozmawiałem na gg i on nie wiedział gdzie one są pomimo tego, że posiada R19 :) więc mu podpowiedziałem :D
Crissu84

Post by Crissu84 »

nie wiem dlaczego ale moj wzork wogole nie poszedl w stone okna! pobite gary!!! hehhe :))) new game please
Goalkeper

Post by Goalkeper »

Może to nie zgadywanka ani quiz ale bardzo ciekawe :D Najlepiej jak się to powiększy i wszystko wykona według podanej na obrazku instrukcji :)

Image
Last edited by Goalkeper on 2009-10-15, 16:21, edited 1 time in total.
Post Reply