Mocny wypadek u nas w Olsztynie..

Tematyka dowolna

Moderators: SURU, Moderator

Post Reply
Daroot
Forumowicz
Forumowicz

Mocny wypadek u nas w Olsztynie..

Post by Daroot »

Spójrzcie na drugie foto - normalnie masakra

KLIK
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
RedHead
Forumowicz
Forumowicz

Post by RedHead »

Zdrowo zawadził, przykre.

Ale opis nadaje się do przedszkola:
"Na miejscu ekipa ratunkowa reanimowała mężczyznę. Następnie kierowca mercedesa został przewieziony do szpitala. Tam niestety lekarzom nie udało uratować życia mężczyzny.

Najprawdopodobniej przyczyną wypadku było niedostosowanie prędkości do warunków jazdy. Policja na miejscu ustala szczegóły wypadku.

red."
Decentralizacja to przyszłość.
Rufus
Forumowicz
Forumowicz

Post by Rufus »

RedHead wrote:Najprawdopodobniej przyczyną wypadku było niedostosowanie prędkości do warunków jazdy.
Ciekawe jak na to wpadli? :zdziwko:
Daroot
Forumowicz
Forumowicz

Post by Daroot »

Ściganki po ulicach urządzają, nie raz uciekałem na pobocze bo na dwa auta idą w jednym kierunku...

Jak dla mnie to sorry, ale mi go nie szkoda...
Last edited by Daroot on 2009-10-20, 08:54, edited 1 time in total.
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
Crissu84

Post by Crissu84 »

w piatek chyba 3 tyg temu na drodze Lubin-Legnica mlody chlopak jaką Alfą Romeo wyprzedzal na luku drogi na podwojnej ciaglej, nie zmiescil sie przed tirem... z auta zostalo mniej niz tutaj na zdjeciu bo sam tył... nadmiera predkosc
Daroot wrote:Jak dla mnie to sorry, ale mi go nie szkoda...
-popieram

jak z pedofilami o jednego mniej
milesmm

Post by milesmm »

A mi ich szkoda że ktoś ginie w taki sposób teraz się sami zastanówcie czy nigdy nie wyprzedzaliście na podwójnej ciągłej czy pod górkę zanim napiszecie coś o kimś. Sam miałem taki przypadek że wypadłem z drogi i to nie należy do przyjemności.
Adolvo

Post by Adolvo »

milesmm wrote:A mi ich szkoda że ktoś ginie w taki sposób teraz się sami zastanówcie czy nigdy nie wyprzedzaliście na podwójnej ciągłej czy pod górkę zanim napiszecie coś o kimś. Sam miałem taki przypadek że wypadłem z drogi i to nie należy do przyjemności.
ale jeśli wyprzedzasz na podwójnej ciągłej, jedziesz po mieście 150km/h
powinieneś się liczyć z tym, że sam prowokujesz niebezpieczne zdarzenie..

mały pikuś jak taki "szumacher" sam wyląduje na latarni..
niestety często postronne osoby obrywają..
ubek
Forumowicz
Forumowicz

Post by ubek »

Daroot wrote:Ściganki po ulicach urządzają, nie raz uciekałem na pobocze bo na dwa auta idą w jednym kierunku...
Bo nie mają gdzie indziej - sam chciałem kiedyś zorganizować ściganie to nie dało się - policja stała okoniem, efekt.... ściganie w krk dalej jest nie legalne a dokładniej nie ma legalnych imprez które są robione w niektórych miastach. Musiałem się zadowolić kilkoma turniejami na gokartach.

BTW: widzę użytkownika z forum FCKP :)
Last edited by ubek on 2009-10-20, 16:35, edited 1 time in total.
Życie jest zbyt krótkie żeby wolno jeździć
Rufus
Forumowicz
Forumowicz

Post by Rufus »

milesmm wrote:teraz się sami zastanówcie czy nigdy nie wyprzedzaliście na podwójnej ciągłej czy pod górkę zanim napiszecie coś o kimś.
No muszę Ci powiedzieć, że mam prawo jazdy od 1997 roku i nigdy nie wyprzedziłem na podwójnej ciągłej (co najwyżej traktor), a tym bardziej pod górkę, gdy nie widzę co jest za górką.
Nie wiem, czy jestem jedyny w swoim rodzaju, czy jest więcej tego typu kierowców.
Przejechałem już tysiące km (rocznie robię ok 30 tys) i nigdy nie miałem wypadku, kolizji czy choćby delikatnej stłuczki z własnej winy.
Mam rodzinę i zawsze staram się dojechać w całości.
Nie mogę powiedzieć, że nie przekraczam prędkości, bo byłoby to kłamstwem, ale oczywiście w granicach rozsądku - gdzie można, tam można sobie pozwolić, ale na pewno nie w mieście.
wazzabii
Forumowicz
Forumowicz

Post by wazzabii »

ubek wrote:
Daroot wrote:Ściganki po ulicach urządzają, nie raz uciekałem na pobocze bo na dwa auta idą w jednym kierunku...
Bo nie mają gdzie indziej - sam chciałem kiedyś zorganizować ściganie to nie dało się - policja stała okoniem, efekt.... ściganie w krk dalej jest nie legalne a dokładniej nie ma legalnych imprez które są robione w niektórych miastach. Musiałem się zadowolić kilkoma turniejami na gokartach.

BTW: widzę użytkownika z forum FCKP :)

tor poznań zaprasza
"Live the dream" -John Z. DeLorean

1. Renault Safrane phII 2.2dT G8T RXT
2. Renault Safrane phII 2.2dT G8T RXT
RedHead
Forumowicz
Forumowicz

Post by RedHead »

wazzabii wrote:tor poznań zaprasza

jaka cena takiej przyjemności?
Adolvo

Post by Adolvo »

RedHead wrote:
wazzabii wrote:tor poznań zaprasza

jaka cena takiej przyjemności?
na pewno mniejsza niż zapłacił gość z mesia :/
RedHead
Forumowicz
Forumowicz

Post by RedHead »

Adolvo wrote:na pewno mniejsza niż zapłacił gość z mesia :/
To na pewno - odbiegłem trochę od tematu...
ubek
Forumowicz
Forumowicz

Post by ubek »

wazzabii wrote:ubek napisał/a:
Daroot napisał/a:
Ściganki po ulicach urządzają, nie raz uciekałem na pobocze bo na dwa auta idą w jednym kierunku...

BTW: widzę użytkownika z forum FCKP

Już widzę jak ludzie z krk jadą na poznań....
Kilka miast ma street legal a Ci co nie mają robią nie lega i tyle.
Życie jest zbyt krótkie żeby wolno jeździć
Post Reply