Wybory na moderatorów.

Sprawy związane z forum i portalem safrane.pl

Moderators: SURU, Moderator

Kto na nowego moderatora?

Poll ended at 2009-10-29, 19:35

Daroot
9
32%
Rufus
10
36%
Maciej
1
4%
Ubek
4
14%
Cakes
4
14%

Total votes: 28

RedHead
Forumowicz
Forumowicz

Wybory na moderatorów.

Post by RedHead »

Arek oraz Darek dobrowolnie zrezygnowali z moderowania forum. W związku z tym ogłaszam nabór na nowych moderatorów. Proszę w tym temacie zgłaszać chętnych do moderowania.
Last edited by RedHead on 2009-11-02, 23:21, edited 3 times in total.
Decentralizacja to przyszłość.
Goalkeper

Post by Goalkeper »

Ja od razu z góry mówię "NIE !!! DZIĘKUJĘ !!! POSTOJĘ !!!" i na dzień dobry zgłoszę dwie kandydatury do prowadzenia tego burdelu.

1. Henry71
2. Dareczek730
Last edited by Goalkeper on 2009-10-24, 16:23, edited 5 times in total.
arek

Post by arek »

1. Henry71
2. Dareczek730
3. Daroot

Kolejność przypadkowa.
RedHead
Forumowicz
Forumowicz

Post by RedHead »

Oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie aby wytypować siebie samego. Jeżeli ktoś czuje się na siłach być odpowiedzialnym za forum tak jak do tej pory robili to Darek i Arek to proszę śmiało zgłaszać swoją kandydaturę!
Last edited by RedHead on 2009-10-24, 18:19, edited 2 times in total.
dareczek730

Post by dareczek730 »

Goalkeper wrote:Ja od razu z góry mówię "NIE !!! DZIĘKUJĘ !!! POSTOJĘ !!!" i na dzień dobry zgłoszę dwie kandydatury do prowadzenia tego burdelu.

1. Henry71
2. Dareczek730
1. Henry71
2. Dareczek730
3. Daroot
4. Rufus
5. Crissu84

To tylko Ty widzisz ten burdel , ja widzę ludzi z różnymi charakterami i temperamentami.

Chciałem dodać , że nie wiem dlaczego Darek zrezygnował ?????
Last edited by dareczek730 on 2009-10-25, 09:43, edited 5 times in total.
Darek

Post by Darek »

henry71 wrote:Wróćmy do tematu !

1. Henry71
2. Dareczek730
3. Daroot
4. Rufus
5. Crissu84
6. Darek
Czy do każdego trzeba pisać prośbę osobno ???. Prosiłem już Darka teraz proszę Henryka. Ja nie po to rezygnuję z moderowania żebyś mnie znowu wpychał na listę. Proszę usuń moje imię
Darek

Post by Darek »

Maciej wrote:ja bym się zgłosił ale ja nie widzę błędów ortograficznych. Zresztą niektóre posty są zbyt nudne aby czytać. każdy czyta co uważa. także ja mogę się zgłosić ale proszę nie mieć pretensji że czegoś nie widzę(nosze okulary) albo nie poprawiam błędów, albo nie czytam postów. Kiedy głosowanie ?
PZDR :)
Nie można być moderatorem tylko trochę ale dodałem Cię do listy. Głosowanie jak zamkniemy listę.
1. Henry71
2. Dareczek730
3. Daroot
4. Rufus
5. Crissu84
6. Maciej
7.
ubek
Forumowicz
Forumowicz

Post by ubek »

1. Henry71
2. Dareczek730
3. Daroot
4. Rufus
5. Crissu84
6. Maciej
7. ubek

Nie jestem jeszcze klubowiczem, dopiero zaczynam przygode z klubem Safrane.
Od kilku lat jestem w administracji for www.forum.tempra.org www.fiatforum.com.pl oraz sam robię fora - to chyba jedyne co za mną może przemawiać, moje doświadczenie.
Last edited by ubek on 2009-10-25, 15:55, edited 1 time in total.
Życie jest zbyt krótkie żeby wolno jeździć
Goalkeper

Post by Goalkeper »

LeNa wrote::D sorry
No co suszysz klawiature :rotfl: :D hyhy
Last edited by Goalkeper on 2009-10-25, 17:51, edited 1 time in total.
Darek

Post by Darek »

Żeby nie było, że się obijam to temat został wyczyszczony. Zostały tylko propozycje nowych moderatorów. Cała dyskusja została przeniesiona TUTAJ . Wygląda troszkę chaotycznie ale Ci co w niej uczestniczą wiedzą o co chodzi.
Pozdrawiam
Moderator
w dyspozycji Admina
RedHead
Forumowicz
Forumowicz

Post by RedHead »

Jutro wieczorem uruchamiamy ankietę. Żeby uniknąć rozczarowania - nowy moderator nie będzie miał możliwości wystawiania ostrzeżeń. Tylko JA będę tym złym. Jeżeli komuś nie odpowiada własna obecność na liście lub ktoś chce się dopisać, ma na to ostatnią szansę. Wybieramy jak na razie tylko jednego moda.

1. Dareczek730
2. Daroot
3. Rufus
4. Crissu84
5. Maciej
6. ubek
7.
Last edited by RedHead on 2009-10-25, 23:26, edited 1 time in total.
Anita

Post by Anita »

Red - zły ??????? No jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić :)

[ Dodano: 2009-10-25, 23:29 ]
Przepraszam ... wymknęło mi się !
Cakes

Post by Cakes »

Moglbym rowniez zaproponowac swoja skromna osobe. Mam 3 letnie doswiadczenie w zarzadzaniu nie duzym, bo okolo 300 osobowym forum lokalnym oraz mialem okazje juz rozwiazywac pare konfliktow (hehe w takim gronie najlatwiej o konflikty).
Wieczory mam wolne, wiec spokojnie moglbym moderowac w odpowiedni sposob. Rowniez w ciagu dnia, gdy mem popoludniowe zmiany :)
Topografia forum to chwila zapoznania. Juz dosc dlugo jestem wiec dosc sporo tematow znam i dosc sporo przeszukalem i przeczytalem. Duzo czasu spedzam na tym forum wiec rowniez chcialbym w jakis malutki sposob wspomoc jego sprawne funkcjonowanie.

Jezeli moglbym pomoc, to jestem do dyspozycji Ojca Dyrektora vel Admina Red`a :)
Darek

Post by Darek »

Dopisałem Cię po prostu do listy. Twoje doświadczenie mówi, że masz już swoje nawyki a na tym forum może Cię to zgubić ale powodzenia
1. Dareczek730
2. Daroot
3. Rufus
4. Crissu84
5. Maciej
6. ubek
7. Cakes
8.
Last edited by Darek on 2009-10-26, 09:13, edited 1 time in total.
dareczek730

Post by dareczek730 »

Ja dziękuję nie mam na To czasu.I całkowicie się zgadzam z tym by Admin miał tylko możliwość dawania ostrzeżeń ale po otrzymaniu informacji od Mod'a o zaistniałej złej sytuacji.

1. Daroot
2. Rufus
3. Crissu84
4. Maciej
5. ubek
6. Cakes
7.
Crissu84

Post by Crissu84 »

Ja juz pisalem wczesniej,ze dziekuje za pamieć,takze sie sam wykreslilem :)

1. Daroot
2. Rufus
3. Maciej
4. ubek
5. Cakes
6.
Darek

Post by Darek »

Hehe super. Najpierw lista się zapełniała, a teraz się opróżnia. Marcin może zamknij ją jak najszybciej bo nikt Ci nie zostanie ;)
Crissu84

Post by Crissu84 »

Darku nie rozumiem Cie w tej chwili, pisalem tutaj o tym wczesniej,ze nie chce byc na tej liscie! wiec o Ci teraz kaman>?
Locked