Wybory na moderatorów.
Wybory na moderatorów.
Arek oraz Darek dobrowolnie zrezygnowali z moderowania forum. W związku z tym ogłaszam nabór na nowych moderatorów. Proszę w tym temacie zgłaszać chętnych do moderowania.
Last edited by RedHead on 2009-11-02, 23:21, edited 3 times in total.
Decentralizacja to przyszłość.
Oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie aby wytypować siebie samego. Jeżeli ktoś czuje się na siłach być odpowiedzialnym za forum tak jak do tej pory robili to Darek i Arek to proszę śmiało zgłaszać swoją kandydaturę!
Last edited by RedHead on 2009-10-24, 18:19, edited 2 times in total.
1. Henry71Goalkeper wrote:Ja od razu z góry mówię "NIE !!! DZIĘKUJĘ !!! POSTOJĘ !!!" i na dzień dobry zgłoszę dwie kandydatury do prowadzenia tego burdelu.
1. Henry71
2. Dareczek730
2. Dareczek730
3. Daroot
4. Rufus
5. Crissu84
To tylko Ty widzisz ten burdel , ja widzę ludzi z różnymi charakterami i temperamentami.
Chciałem dodać , że nie wiem dlaczego Darek zrezygnował ?????
Last edited by dareczek730 on 2009-10-25, 09:43, edited 5 times in total.
Nie można być moderatorem tylko trochę ale dodałem Cię do listy. Głosowanie jak zamkniemy listę.Maciej wrote:ja bym się zgłosił ale ja nie widzę błędów ortograficznych. Zresztą niektóre posty są zbyt nudne aby czytać. każdy czyta co uważa. także ja mogę się zgłosić ale proszę nie mieć pretensji że czegoś nie widzę(nosze okulary) albo nie poprawiam błędów, albo nie czytam postów. Kiedy głosowanie ?
PZDR
1. Henry71
2. Dareczek730
3. Daroot
4. Rufus
5. Crissu84
6. Maciej
7.
1. Henry71
2. Dareczek730
3. Daroot
4. Rufus
5. Crissu84
6. Maciej
7. ubek
Nie jestem jeszcze klubowiczem, dopiero zaczynam przygode z klubem Safrane.
Od kilku lat jestem w administracji for www.forum.tempra.org www.fiatforum.com.pl oraz sam robię fora - to chyba jedyne co za mną może przemawiać, moje doświadczenie.
2. Dareczek730
3. Daroot
4. Rufus
5. Crissu84
6. Maciej
7. ubek
Nie jestem jeszcze klubowiczem, dopiero zaczynam przygode z klubem Safrane.
Od kilku lat jestem w administracji for www.forum.tempra.org www.fiatforum.com.pl oraz sam robię fora - to chyba jedyne co za mną może przemawiać, moje doświadczenie.
Last edited by ubek on 2009-10-25, 15:55, edited 1 time in total.
Życie jest zbyt krótkie żeby wolno jeździć
Jutro wieczorem uruchamiamy ankietę. Żeby uniknąć rozczarowania - nowy moderator nie będzie miał możliwości wystawiania ostrzeżeń. Tylko JA będę tym złym. Jeżeli komuś nie odpowiada własna obecność na liście lub ktoś chce się dopisać, ma na to ostatnią szansę. Wybieramy jak na razie tylko jednego moda.
1. Dareczek730
2. Daroot
3. Rufus
4. Crissu84
5. Maciej
6. ubek
7.
1. Dareczek730
2. Daroot
3. Rufus
4. Crissu84
5. Maciej
6. ubek
7.
Last edited by RedHead on 2009-10-25, 23:26, edited 1 time in total.
Moglbym rowniez zaproponowac swoja skromna osobe. Mam 3 letnie doswiadczenie w zarzadzaniu nie duzym, bo okolo 300 osobowym forum lokalnym oraz mialem okazje juz rozwiazywac pare konfliktow (hehe w takim gronie najlatwiej o konflikty).
Wieczory mam wolne, wiec spokojnie moglbym moderowac w odpowiedni sposob. Rowniez w ciagu dnia, gdy mem popoludniowe zmiany
Topografia forum to chwila zapoznania. Juz dosc dlugo jestem wiec dosc sporo tematow znam i dosc sporo przeszukalem i przeczytalem. Duzo czasu spedzam na tym forum wiec rowniez chcialbym w jakis malutki sposob wspomoc jego sprawne funkcjonowanie.
Jezeli moglbym pomoc, to jestem do dyspozycji Ojca Dyrektora vel Admina Red`a
Wieczory mam wolne, wiec spokojnie moglbym moderowac w odpowiedni sposob. Rowniez w ciagu dnia, gdy mem popoludniowe zmiany

Topografia forum to chwila zapoznania. Juz dosc dlugo jestem wiec dosc sporo tematow znam i dosc sporo przeszukalem i przeczytalem. Duzo czasu spedzam na tym forum wiec rowniez chcialbym w jakis malutki sposob wspomoc jego sprawne funkcjonowanie.
Jezeli moglbym pomoc, to jestem do dyspozycji Ojca Dyrektora vel Admina Red`a