Lublin - Sp. Pracy, granatowa PHII LCH*****

Wpisujemy napotkane safranki.

Moderators: SURU, Moderator

Post Reply
arek

Lublin - Sp. Pracy, granatowa PHII LCH*****

Post by arek »

Z kim widziałem się dzisiaj na wlocie do LBN ? Ja skręciłem w Związkową, a granatowa safi na chełmskich numerkach z ML-ką na klapie pojechała prosto.
Ktoś z forum, czy tylko przypadkowe spotkanie ?
pawelsafrane

Post by pawelsafrane »

A ja dziś przez parę metrów jechałem na Podzamczu za taką Safranką o godz 14:30
Image
zdjęcie trochę niewyraźne (żona robiła tel.) ;)
arek

Post by arek »

Z pewnością nie moja, bo nie oklejona. Ja siedziałem cały dzień w pracy. Zresztą, u mnie świecą wszystkie 4 postojowe z tyłu ;)
pawelsafrane

Post by pawelsafrane »

:suchy: ciekawe czy ktoś się przyzna bo lubelska ona była :D zresztą ostatnio safranki rosną jak grzyby po deszczu... przynajmniej u mnie w mieście :hyhy:
mattey

Post by mattey »

arek, jak byś widział gdzieś granatową PH2 na blachach sochaczewskich to moja :) jedyna z lamapami z przodu do PH1 :)
arek

Post by arek »

mattey, oznakowałeś się jakoś, czy jedyny wyróżnik to lampy i rejestracja ? :) Jak by coś, to moją poznasz bez problemu :)
Rufus
Forumowicz
Forumowicz

Post by Rufus »

mattey wrote:jedyna z lamapami z przodu do PH1
W Krakowie widziałem taką w lecie - nie zwróciłem uwagi jakie blachy były.
ubek
Forumowicz
Forumowicz

Post by ubek »

w krk na królewskiej parkuje PHII czarna - czesto ja tam widuje ale to chyba nikt z klubowiczów.
Życie jest zbyt krótkie żeby wolno jeździć
arek

Post by arek »

W LBN na Królewskiej nie parkuje żadna safi na krakowskich blachach, a szkoda, bo można by włożyć wizytówkę ;)
mattey

Post by mattey »

arek, ja gdzieś w domu mam pikurkę ale niemoge jej znaleść :) narazie safi wozi sie ojciec :) jak bede na święta to pewnie zamienie sie z nim ja se wezme safi a jemu dam którąś audi :D
Post Reply