Sezon na łosia uważam za otwarty!

Dział poświęcony fotografiom i filmikom, które udało nam się złapać naszym aparatem.

Moderators: SURU, Moderator

arek

Post by arek »

Daroot wrote:Natomiast czy jesteś pewien że to był Łoś?
Jeżeli pasował do TEGO obrazu , to pewnie był :D
Squiby

Post by Squiby »

tak to w 100% był łoś ;p
LeNa
Forumowicz
Forumowicz

Post by LeNa »

na te cholery nie ma bata :/ trzeba by chyba ogrodzić siatką każdy las tuż przy samej drodze :/ to Bieniu przy sarence miał dużo więcej szczęścia. Współczuje Squiby.
dareczek730

Post by dareczek730 »

Współczuję ale grunt że wszyscy żyją.
ralf7

Post by ralf7 »

Współczuję,
Safi nie wygląda jak po zderzeniu, ale jakby ktoś nieźle pana Łosia zdenerwował i postanowił zdewastować brykę.

Ja ostatnio także miałem zdarzenie z sarną, ale dobrze skakała i zawadziła tylko kopytami o dach i na główkę do rowu skoczyła. Ale strachu to się najadłem jak przy 90km/h zobaczyłem :szok: takiej pysk w szybie od kierowcy.
Last edited by ralf7 on 2009-11-05, 16:08, edited 1 time in total.
Squiby

Post by Squiby »

Mój nowy nabytek ;p mam słabość do tego koloru ;] Wersja RXT 2,5 20V 1998r
Image Image
Image Image
Daroot
Forumowicz
Forumowicz

Post by Daroot »

No ładny nabytek! Skąd go wyrwałeś? I ile będziesz chciał za poprzednie autko - te uszkodzone???
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
Squiby

Post by Squiby »

Kupiłem wczoraj w miejscowości Słodków Kol. niedaleko Turku.
Rozbitek prawdopodobnie zostanie reanimowany, koszt naprawy razem z malowaniem to około 3000zł + koszt części.
milesmm

Post by milesmm »

czyli przespawanie dachu i pojdzie jako nie bity :|
ladna sztuka ta co kupiles :)
Goalkeper

Post by Goalkeper »

Squiby, ale przyciąłeś w klocki :P byłeś w Turku po furę to trza było te 50km nadrobić i odwiedzić kolegę w Kaliszu :P Poza tym jeszcze Zbychu z forum mieszka w Turku może od niego kupiłeś :D
Last edited by Goalkeper on 2009-11-06, 16:11, edited 5 times in total.
Squiby

Post by Squiby »

Z tego co wiem to w Turku jest kilka safranek ;p więc nie koniecznie kupiłem od Zbycha.
Szczerze mówiąc nawet nie miałbym czasu na spotkanie w Kaliszu, bo szmat drogi był do przejechania (prawie 390km z Giżycko do Turku). Wyjechałem z domu po 5 rano a wróciłem około 23:00 :/
Rufus
Forumowicz
Forumowicz

Post by Rufus »

Gratulacje Squiby - piękna sztuka :ok:
Oby się sprawowała i pokonywała test łosia :hyhy:
dareczek730

Post by dareczek730 »

Ładna :super:
henry71

Post by henry71 »

No śliczniutka :hurra:
arek

Post by arek »

Ładny egzemplarz :) Można powiedzieć, że nie ma tego złego.... tylko trzeba zapłacić :)
wazzabii
Forumowicz
Forumowicz

Post by wazzabii »

to nie jest czasem ta "z tylną osią skrętną"
wersja silnika i wyposażenia się zgadza, to zdjęcie z avatara nie jest czasem a aukcji na allegro?
"Live the dream" -John Z. DeLorean

1. Renault Safrane phII 2.2dT G8T RXT
2. Renault Safrane phII 2.2dT G8T RXT
Squiby

Post by Squiby »

Tak, to ta z "tylna osią skrętną" i faktycznie korzystam z tamtego zdjęcia bo nie ma pogody żeby cyknąć własne ;p
Goalkeper

Post by Goalkeper »

Squiby, królu złoty a powiedz mi co się stało z rozwaloną szafką :?: Jakieś bebechy będziesz z niej puszczał na handel :?: Bo jeżeli byś miał schowek od strony pasażera to bym reflektował :D
Squiby

Post by Squiby »

Jak na razie szafka stoi sobie i czeka na walkę z ubezpieczycielem. Muszę trochę zaczekać i potem będę wiedział co z nią się stanie ;p
Post Reply