Błędy klimatronika
Błędy klimatronika
Witam czy ma ktoś może ptrzetłumaczone kody błędów klimatronika. Mam błąd 6d z prawej strony wyświetlacza co jakiś czas i 7d też z prawej strony. Prosze o pomoc bo nie wiem za co się zabrac. Pozdrawiam. Robert.
6D - linia kontrolna sprzęgła kompresora klimatyzacji
7D - linia kontrolna wiatraka , nie pamiętam czy chlodnicy czy wnętrza, ale chyba raczej ten w środku...
7D - linia kontrolna wiatraka , nie pamiętam czy chlodnicy czy wnętrza, ale chyba raczej ten w środku...
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
Umiejscowienie czujnika w silniku 2.1 dt: (numer 30 albo 31)

Last edited by Daroot on 2010-03-10, 20:03, edited 1 time in total.
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
no kolego, bo zaraz Cie zbesztają
zapłon włączony, wciskasz STOP i minus po prawej i minus po lewej (NA RAZ)
chwilę czekasz i wyskakuje, pozycje zmieniasz plus/minus
tryb wyłącza się po kilku sekundach nic nie robienia
zapłon włączony, wciskasz STOP i minus po prawej i minus po lewej (NA RAZ)
chwilę czekasz i wyskakuje, pozycje zmieniasz plus/minus
tryb wyłącza się po kilku sekundach nic nie robienia
"Live the dream" -John Z. DeLorean
1. Renault Safrane phII 2.2dT G8T RXT
2. Renault Safrane phII 2.2dT G8T RXT
1. Renault Safrane phII 2.2dT G8T RXT
2. Renault Safrane phII 2.2dT G8T RXT
Faktycznie nie ma - tego błędu producent chyba nie przewidział 

Last edited by Rufus on 2010-03-15, 13:35, edited 1 time in total.
-
- Forumowicz
Nic nie oznacza - prawidłowo wyświetla się "b"Wacha_spajki wrote:Witam!
Powiedzcie mi proszę co oznacza błąd w klimatroniku Ob z obu stron?? Dzięki za odpowiedź
-
- Forumowicz
Aha czyli pytanie było głupie
Pytam się dlatego ponieważ mam taki problem że jak włączę nadmuch na szyby czy też klime to wszystko jest ok na początku a po jakiejś minucie wskakuje mi napis service i skale na klimatroniku mam od 07 do -7 a poza tym wszystko chodzi chłodzi i grzeje 
![:]](./images/smilies/bad_smile.png)

Last edited by Wacha_spajki on 2010-03-20, 21:56, edited 1 time in total.