Mieszko25 wrote:Jestem od 2 lat klubowiczem Skodovka-Club i jeździmy z takimi oto flagami na autkach:
Cena wyjsciowa to 39 pln - np 5% za zamowienie 20 szt ale przy 25 szt rabat juz wynosi 10 %
Kto jest chętny niech sie wpisuje. Mysle że to fajny pomysł na przykucie większej uwagi podczas zlotów i spotów. Bardzo fajnie wygląda 10autek i każdy z flagą śmiga. Fajny Efekt. Potrzebuje tylko logo o dużej rozdziałce. Mój znajomy by nam to zamówił bo on ma juz rabacik u firmy w której są zamawiane flagi. Jak ktoś ma pomysł żeby coś dodać, napis umieścić w innym miejscu itd. to pisać !
Bym musiał jeszcze z kolesiem z forum cbkalisz.pl zagadać czy mógłby coś takiego dla Nas załatwić Co Wy na to
Pomysł niezły ale my nie możemy pozbierać się z kalendarzykami za 50 groszy więc flaga chyba nas przerośnie.
Tak na marginesie czyżbyś miał w swojej stajni skodę ???
Jeździłem faworitką dość sporo swego czasu, baaardzo wdzięczne autko. Do dziś służy mojemu znajomemu a to już 18 lat
Ja oczywiście jestem za ale jak wspomniał Darek nie możemy się zdecydować na kalendarzyki a co dopiero flagi i tak oto właśnie jedynymi naszymi gadżetami są naklejki...
Może uda mi sie dorwać kontakt to gościa który sie zajmuje robieniem takich flag. Wiem, że gościu jest z koszalina i ceny ma deczko mniejsze niż padana wyżej. Jak dobrze pamiętam to przy 10szt. było to 20zł. W czwartek będe wiedział więcej więc sie odezwe
[ Dodano: 2009-08-21, 22:34 ]
No niestety, gościu który sie tym zajmował od 0,5 roku siedzi w Anglii i nie wiadomo kiedy ma zamiar powrócić... A szkoda