Flagusie :)

... z klubowym logiem, od naklejek począwszy...

Moderators: SURU, Moderator

Locked
Goalkeper

Flagusie :)

Post by Goalkeper »

Mieszko25 wrote:Jestem od 2 lat klubowiczem Skodovka-Club i jeździmy z takimi oto flagami na autkach:

Image Image

Cena wyjsciowa to 39 pln - np 5% za zamowienie 20 szt ale przy 25 szt rabat juz wynosi 10 %

Kto jest chętny niech sie wpisuje. Mysle że to fajny pomysł na przykucie większej uwagi podczas zlotów i spotów. Bardzo fajnie wygląda 10autek i każdy z flagą śmiga. Fajny Efekt. Potrzebuje tylko logo o dużej rozdziałce. Mój znajomy by nam to zamówił bo on ma juz rabacik u firmy w której są zamawiane flagi. Jak ktoś ma pomysł żeby coś dodać, napis umieścić w innym miejscu itd. to pisać !
Bym musiał jeszcze z kolesiem z forum cbkalisz.pl zagadać czy mógłby coś takiego dla Nas załatwić :) Co Wy na to :?:
czerczil

Post by czerczil »

Pomysł super :) Jakby jeszcze można było je przyczepić tak jak mają rządowe autka (na wysokości maski) to byłby już wypas. Ja się pisze na taką flagę :)
Darek

Post by Darek »

Pomysł niezły ale my nie możemy pozbierać się z kalendarzykami za 50 groszy więc flaga chyba nas przerośnie.
Tak na marginesie czyżbyś miał w swojej stajni skodę ???
Jeździłem faworitką dość sporo swego czasu, baaardzo wdzięczne autko. Do dziś służy mojemu znajomemu a to już 18 lat :)
arek

Post by arek »

Ja mam flagę PIKUR'a :) Gdyby doszła jeszcze SKP, to wyglądał bym jak okręt flagowy :D
Sam pomysł dobry, ale mam pytanie: ile osób zakupiło naklejki ? ;)
Goalkeper

Post by Goalkeper »

Darek wrote:Tak na marginesie czyżbyś miał w swojej stajni skodę ???
Niestety nie posiadam Skody w swojej stajni a pomysł na flagi podsunął mi kolega z forum cbkalisz.fora.pl, który jest także w klubie Skody.
opawel

Post by opawel »

Ja oczywiście jestem za ale jak wspomniał Darek nie możemy się zdecydować na kalendarzyki a co dopiero flagi i tak oto właśnie jedynymi naszymi gadżetami są naklejki...
Bieniu

Post by Bieniu »

Właśnie opracowywane są flagi dla naszych Safranek, jak będą gotowe to pokażę zdjęcia :) trochę cierpliwości....
czerczil

Post by czerczil »

Jak z tymi flagami? Czyżby temat umarł?
opawel

Post by opawel »

jak ze wszystkim... kalendarzyki... flagi... itp itd.
piotreksl

Post by piotreksl »

Może uda mi sie dorwać kontakt to gościa który sie zajmuje robieniem takich flag. Wiem, że gościu jest z koszalina i ceny ma deczko mniejsze niż padana wyżej. Jak dobrze pamiętam to przy 10szt. było to 20zł. W czwartek będe wiedział więcej więc sie odezwe

[ Dodano: 2009-08-21, 22:34 ]
No niestety, gościu który sie tym zajmował od 0,5 roku siedzi w Anglii i nie wiadomo kiedy ma zamiar powrócić... A szkoda
Rufus
Forumowicz
Forumowicz

Post by Rufus »

Ponieważ temacik tutaj zamarł, a został założony nowy temat, który rozwinął skrzydła, więc ten zamykam.
Proszę kontynuować temat flag tutaj i tutaj
Last edited by Rufus on 2009-11-16, 10:30, edited 1 time in total.
Locked