[ Komentarz dodany przez: Rufus: 2010-04-27, 13:54 ] Ponieważ Dareczek poszerzył asortyment projektów, zebrałem wszystko w całość i założyłem ankietę od nowa.
Bardzo proszę, abyście zagłosowali ponownie.
Witajcie.
Nie jestem grafikiem komputerowym ale nie oto chodzi.
Oto dwa projekty flag w myśl kolorystyczną i graficzną bez wiejskiego przepychu.
Flaga 1
Flaga 2
Flaga 3
Flaga 4
Flaga 5
Osobiście jestem za flagą numer 1.
Głosujcie bo muszę w tym tygodniu wysłać projekt.
Pozdrawiam.
Last edited by dareczek730 on 2010-04-27, 15:09, edited 6 times in total.
Dareczku, a jakby flagę zrobić w stylu, w jakim Heniek zrobił koszulki? Czyli zamiast logo po prostu czarny napis RENAULT jak na rękawach koszulek?
np. coś takiego:
[center] [/center]
I osobiście napis Renault Safrane bardziej pasował mi jak we wcześniejszych projektach, pod "Ludzie, pasja..."
Last edited by Rufus on 2010-04-27, 11:53, edited 3 times in total.
Szukałem kurczę tego rodzaju czcionki i nie mogłem znależć.
Wrzucajcie swoje pomysły .Wybiorę najlepszy pomysł i daję do druku.
Myślę że zostaniemy przy dwójcę bez napisów.Czysto prosto i przejrzyście.
Albo projekt 4 i koniec.
Last edited by dareczek730 on 2010-04-27, 12:08, edited 2 times in total.
słuchajcie jak zrobicie flage to zabierzecie ja ze soba na zlot i nic wiecej Ja stawiałbym na logo nr5 jak kolega Crissu84 wspomniał bez napisu ale w formie naklejki na samochod wtedy nawet w codziennym uzytkowaniu mozna by ja miec naklejona na aucie i jak takowa na trasie nawet zobaczysz to wiesz z kim masz do czynienia Np tacy fascynaci vw jezdza do dzis z napisem o jakims organizowanym zlocie sprzed roku Takie moje zdanie
Last edited by MOLTER2 on 2010-04-30, 20:50, edited 1 time in total.
MOLTER2 wrote:słuchajcie jak zrobicie flage to zabierzecie ja ze soba na zlot i nic wiecej Ja stawiałbym na logo nr5 jak kolega Crissu84 wspomniał bez napisu ale w formie naklejki na samochod wtedy nawet w codziennym uzytkowaniu mozna by ja miec naklejona na aucie i jak takowa na trasie nawet zobaczysz to wiesz z kim masz do czynienia Np tacy fascynaci vw jezdza do dzis z napisem o jakims organizowanym zlocie sprzed roku Takie moje zdanie
Dobra uwaga o tych naklejkach.
Kto się zajmie naklejkami?
Flag będzie więcej niż chętnych z listy więc jak by co to w Borkach pytać o Flagi.Ja będę w Sobotę cały dzień