prośby do rozpatrzenia przez administratorów i moderatora...

Sprawy związane z forum i portalem safrane.pl

Moderators: SURU, Moderator

Post Reply
LeNa
Forumowicz
Forumowicz

prośby do rozpatrzenia przez administratorów i moderatora...

Post by LeNa »

Zakładam ten temat po to by w innych tematach uniknąć dyskusji.
Bardzo proszę o pisanie w punktach co jest nie tak według Was i co byście chcieli zmienić, jak już pisałam postaramy się rozpatrywać sprawy w miare możliwości, nie wszystko da się załatwić co będzie wyjaśnione z jakich powodów tak uznaliśmy.
W tym dziale posty nie na temat wyżej wymieniony będą usunięte.
I pamiętajcie że nikt 24h na dobe jak i codzień na komputerze nie siedzi bo są sprawy ważniejsze oczywiście i wszystko wymaga cierpliwości i czasu.

1. ....
Goalkeper

Post by Goalkeper »

Darek, niestety nie da rady :( sprawdzałem w PA jeszcze jak miałem administratora i opcja "Pomógł" jest tylko dostępna dla autora tematu.
Last edited by Goalkeper on 2009-02-11, 14:01, edited 1 time in total.
Bieniu

Post by Bieniu »

Dokładnie Goli ma rację...
Jordan

Post by Jordan »

Witam

Taka mała sugestia odnośnie działu sprzedam. Chciałbym zaproponować żeby regulamin nakazywał aby ogłaszający podał cenę towaru. Wiadomo ze jak ktoś ma do sprzedania pełno gratów to nie musi wyceniać wszystkich ale przynajmniej dać przykład kilku sztuk. Natomiast w pojedynczych ogłoszeniach dobrze żeby się znalazła cena.
Moja propozycja zaczerpnięta jest z innego forum gdzie to się bardzo dobrze przyjęło.

W działach gdzie opisujemy swoje problemy, pytania, modyfikacje itp polecałbym w temacie stosować oznaczenie silnika i fazy np ...temat...[2.5 PhII]
Może Wam się to wydać śmieszne na początku gdy forum rusza ale po czasie będzie to naprawdę przydatna rzecz bo nie wszyscy maja czas na czytanie wszystkich tematów a w ten sposób będzie to czytelniejsze i ułatwiające życie.

Pozdrawiam
arek

Post by arek »

Mam drobną uwagę. Na stronie głównej przy skórce CleanFX są widoczne pokolorowane funkcje :
AdministratorQueenKlubowicz
Po kliknięciu nań, otwierają sie jedynie grupy Queen i Klubowicz. Admin ani drgnie ;) Ukrywacie się, czy co ? ;)

Przy skórce subSilver widoczne są grupy AdministratorJunior AdminModerator QueenKlubowicz
Działają niestety też wyłącznie dwa ostatnie.
Czy nie czas by uporządkować ten stan i zrobić forum w pełni ? Wiem, że strona klubowa już jest dopięta na ostatni guzik, więc chyba nie będzie to problemem ?
Małe, a cieszy ;)
Goalkeper

Post by Goalkeper »

Najbardziej ciekawi mnie to, że na każdej liście postów gdzie oddał głos Darek jako ostatni jego nazwa użytkownika wyświetla się na zielono natomiast w postach pod awatarem jest ona czerwona. WTF :?:
LeNa
Forumowicz
Forumowicz

Post by LeNa »

Goalkeper wrote:Najbardziej ciekawi mnie to, że na każdej liście postów gdzie oddał głos Darek jako ostatni jego nazwa użytkownika wyświetla się na zielono natomiast w postach pod awatarem jest ona czerwona. WTF :?:

Post by Goalkeper »

LeNa wrote:wyjąłeś mi z myśli tekst :)
Z ust to może i tak ale żeby z myśli to aż tak dobrym neurochirurgiem nie jestem :rotfl:
arek

Post by arek »

Czy jakaś dobra (lub nie dobra) dusza mogła by wydłużyć czas edycji, bez śladu jej użycia do np. 3-5 minut ? Jak się poprawi literówkę lub inny drobiazg nawet w ciągu minuty, już jest to widoczne, ale czy potrzebne ?
RedHead
Forumowicz
Forumowicz

Post by RedHead »

Powiadam więc tak: nie ma opcji ustawienia czasu edycji postu. Jeżeli chodzi o ponowne podświetlenie edytowanego postu - jest to ustawiane w ilości znaków poprawionych. Do tej pory było to do 8 znaków - teraz jest do 15. Zobaczymy jak to się sprawdzi.
Decentralizacja to przyszłość.
opawel

Post by opawel »

To ja mam taką prośbę bo pewnie nie tylko mi to przeszkadza w użytkowaniu forum, a chodzi o widoczność liter nie wiem od czego to zależy ale wydaje mi się że od ilości wyświetleń im więcej tym bardziej blade i trzeba na nie najechać na dany temat żeby sie trochę podświetliły a myślę że łatwiej by było jak by od razu było widać temat.
arek

Post by arek »

Paweł, ale tylko tak źle to widać w skórce CleanFX ;) Na subSilver jest czytelne :)
opawel

Post by opawel »

Ależ ja się do tej przyzwyczaiłem już i chciałbym żeby było czytelne na tej :)
RedHead
Forumowicz
Forumowicz

Post by RedHead »

Mam ten temat cały czas na oku, poprawimy to, ale chwilowo nie mam czasu.
arek

Post by arek »

Darek wrote: Pamiętam, że ta funkcja jakiś czas działała jeszcze Goli miał admina. Można tam było "na skróty" podejrzeć administratorów i moderatorów i szybko się z nimi skontaktować :)
Jedyny z GTW Darek zrozumiał przesłanie :ok: ;)
Cóż, to jedyny wredny, demokratycznie wybrany MOD, rozumiejący głos Ludu :rotfl:
RedHead
Forumowicz
Forumowicz

Post by RedHead »

Nie linczujcie mnie jeszcze, wszystkim się zajmę, ale jak na razie ledwo mi czasu starcza, żeby forum przeczytać. Jak się zorientuję w czym rzecz to dam znać. :|
arek

Post by arek »

Redziu, nikt Cie nie pogania i nie linczuje :) Po prostu przeczytaj forum i .... bierz się do roboty :hyhy: :rotfl:
Bieniu

Post by Bieniu »

Arku, nie każdy spędza pół dnia przed kompem, ale wszystkie prośby i sugestie staramy się wykonywać :]
arek

Post by arek »

Off topic on
Bieniu, aluzju poniał ;) Zmniejszę częstotliwość i czas przebywania :P Mniej mnie na forum, mniej marudzenia :rotfl:
Oczywiście, aby nie było to źle przyjęte, zamiast emoty napiszę słownie "żartuję", jak też to zrobiłem w poprzednim poście :kijemgo: :)
Off topic off
Last edited by arek on 2009-03-12, 13:27, edited 1 time in total.
Bieniu

Post by Bieniu »

I proszę mi tu współpracowników nie poganiać :) :) bo będzie :ban?: :krzeslem: :P :P
Post Reply