Po za tą listą kilka osób zdeklarowało się na początku posta, że pojadą - liczymy na nich również i mam nadzieję, że się zarejestrowali pod adresem www.rekord.renaultlaguna.pl
Dodam, że już ponad 200 osób się zarejestrowało.
troja26 - Nysa
Roadrunner - Kraków
Aga_i_Przemo - Zabrze
aramil - Łódź, może ze znajomymi
Crissu - Legnica
opawel- Wrocław!
jahoo - 3Miasto [Gdańsk]
dareczek730 - Wrocław
Rufus - Kraków
Last edited by Rufus on 2010-06-29, 11:50, edited 2 times in total.
chętnie tylko nie mogę dać 100% odpowiedzi.Czy możliwe jest zarejestrowanie się przed imprezą? Z Holandii jest jednak kawałek i nie wiem czy dostanę wolne na sobotę.
Nie ma się czym jeszcze podniecać - zobaczymy ile dojedzie na miejsce
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
Wiem.
Zakładam, że minimum 10% nie dojedzie, bo im się odwidzi.
Podobno wynik został już przeczyszczony z uwzględnieniem błędnych (głupich) i podwójnych rejestracji.
Nie mniej jednak jestem dobrej myśli i wierzę, że uda nam się pobić Rekord Guinnessa.
Last edited by Rufus on 2010-07-07, 13:09, edited 1 time in total.
A o której macie zamiar pojawić się na miejscu bo rekord dopiero pod koniec imprezy, ale myślę że trzeba być tam od początku. A ja mam nadzieje że nie będę w tych 10%:D
Większość będzie jechała przez Wrocław najprawdopodobniej więc ja proponuję się spotkać np na wylocie z Wrocławia w stronę Poznania np ok godziny 8;00 rano? Co wy na to ?