Projekt logo
Projekt logo
Witam Wszystkich użytkowników. Może byśmy przemyśleli zmianę logo na coś bardziej w stylu web 2.0 ? To jest już chyba troszkę przestarzałe (nie obrażając nikogo). Może zaproponujemy coś od siebie? Warto by je nieco unowocześnić. Co sądzicie?
Last edited by Kedar on 2010-08-29, 14:43, edited 1 time in total.
Oczywiście wszystkie decyzje szanuję i nie będę się sprzeczał. Chciałem tylko logosa nieco unowocześnić, a nie zmieniać
Co do poniższej wypowiedzi

Ale chyba najbardziej przemawiającą zmianą będzie:
Oczywiście zaznaczam, że nie mam pretensji do Waszych opinii i nic na siłę nie będę robił

Co do poniższej wypowiedzi

henry71 wrote:to tak jakby coca cola postanowiła zmienic logo - pozdrawiam

Ale chyba najbardziej przemawiającą zmianą będzie:

Oczywiście zaznaczam, że nie mam pretensji do Waszych opinii i nic na siłę nie będę robił

Last edited by Kedar on 2010-08-30, 19:04, edited 1 time in total.
No ładną historię zmian przedstawiłeś - nie wiem tylko czy zauważyłeś, że zmiany te były przeprowadzane na przestrzeni długich lat, a Nasz klub będzie obchodził dopiero 4 urodziny.
Aktualne logo wykorzystane jest na koszulkach, breloczkach, flagach i naklejkach - zmiana logo klubu ciągnie za sobą spore dodatkowe koszta. Moim skromnym zdaniem - nie widzę sensu zmiany.
Aktualne logo wykorzystane jest na koszulkach, breloczkach, flagach i naklejkach - zmiana logo klubu ciągnie za sobą spore dodatkowe koszta. Moim skromnym zdaniem - nie widzę sensu zmiany.
A tego nie widziałem... Zdecydowanie bardziej podoba mi się finalna wersja.RedHead wrote:Nasze logo ewoluowało również. Na początku było tak:
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
Skoro chcesz się wykazać zmianami - zaproponuj coś, pokaż projekt Twojej wizji nowoczesności - tego nikt nikomu nie broniKedar wrote:Mimo wszystko jestem za nowoczesnością i przejrzystością nie uwzględniając ogromnych zmian

Wtedy dopiero będzie można uruchomić ankietę, czy chcemy tej zmiany, czy nie i ewentualnie wybrać wersję projektu logo.
Wiadomo, że do zmiany logo Klubu będzie potrzebna demokratyczna większość Klubowiczów.
Ja nie oddam głosu w istniejącej ankiecie, gdyż nie mam żadnego innego projektu do porównania.
Last edited by Rufus on 2010-09-01, 10:19, edited 1 time in total.
Podczas tworzenia obecnego logo ktoś już podrzucił powyższą propozycję (lub bardzo podobną) i została ona odrzucona jako nieoryginalna, oklepana. Laguny jak i spora część innych klubów mają tego typu logo. Jak się nie mylę czeskie safrane też mają to logo.
Cała rzecz polega na tym, żebyśmy się wyróżniali i byli oryginalni, a z obecnym logo udaje nam się to - nawet opozycja (która już chyba nie istnieje) przejęła naszą nazwę i nadal oznaczają pojazdy naszym logo
Cała rzecz polega na tym, żebyśmy się wyróżniali i byli oryginalni, a z obecnym logo udaje nam się to - nawet opozycja (która już chyba nie istnieje) przejęła naszą nazwę i nadal oznaczają pojazdy naszym logo

jak to a safrane klub polska to żeście nie zerżneli wy badziewiakizgagulka wrote:nic bardziej błędnegoRufus wrote: nawet opozycja (która już chyba nie istnieje) przejęła naszą nazwę i nadal oznaczają pojazdy naszym logoale rzetelna informacja nigdy nie była mocną stroną

Last edited by henry71 on 2010-12-25, 21:46, edited 3 times in total.