Nasi na allegro

Wszelkiego rodzaju odnośniki z ciekawymi ofertami sprzedaży części i pojazdów znalezione w sieci.

Moderators: SURU, Moderator

Post Reply
jahoo

Nasi na allegro

Post by jahoo »

Biała V6 z Gniezna :
http://otomoto.pl/renault-safrane-klima ... 97909.html

Stoi w jakimś komisie. Całkiem ciekawie ten biały kolor wygląda. Dwa airbagi, jeden pewnie w bagażniku na zakupy. No i tradycyjne ESP. Wszystko w ph1 z 94 roku ;)
Daroot
Forumowicz
Forumowicz

Post by Daroot »

Żadnych szans na sprzedaż - automat.
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
Aga_i_Przemo

Post by Aga_i_Przemo »

Szafa była na Kubicy w Poznaniu :D - mam fotki :P Roadrunner to ty im zakurzyłeś wnętrze !! pamiętasz tą akcje z przegazówką swojej V6 ?! hehehe :rotfl: ja jak sobie przypomnę tą akcję to klękam ze śmiechu! Taki byłeś zadowolony! Aga też... :rotfl: ;) Pozdrawiamy!
Last edited by Aga_i_Przemo on 2011-03-28, 23:40, edited 1 time in total.
Rufus
Forumowicz
Forumowicz

Post by Rufus »

A to nie była ta, co się zagotowała na torze?
Roadrunner

Post by Roadrunner »

Pamiętam pamiętam:D to był całkowity przypadek. Ale śmiechu było:D
Daroot
Forumowicz
Forumowicz

Post by Daroot »

Może coś więcej o tej przegazówce? :)
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
Aga_i_Przemo

Post by Aga_i_Przemo »

To było tak że staliśmy z Piotrkiem obok siebie, szafa w szafę by wjechać na tor, a ze mną siedziała Aga :hyhy: Roadrunner jak prawdziwy facet nieźle przegazował swoje V6 (takie 1/4 mili w miejscu :P ) oczywiście z zimnym łokciem i rogalem na twarzy :D wzbijając tym samym tumany kurzu w powietrze za autem !!... jak się chwilę później głośno okazało, ta biała szafa stała za nim :zdziwko: ustawiona prawie bokiem z pootwieranymi drzwiami i szybami :szok: :przestraszony: a w środku siedziała cała rodzinka !! :D normalnie wszyscy o niech zapomnieliśmy, serio... :oczami:
Daroot wyobraź sobie pustynną burze która pochłania białą Safrankę... :rotfl: :rotfl: :rotfl: wyjątkowo spokojni ludzie jak się okazało! :rotfl: Pozdrawiamy wszystkich!
Daroot
Forumowicz
Forumowicz

Post by Daroot »

:D :D :D
Last edited by Daroot on 2011-03-29, 22:32, edited 2 times in total.
Roadrunner

Post by Roadrunner »

I tak to było wysoki Sądzie :):D Świetny opisAga_i_Przemo:):D
Post Reply