Byla za 11 tys. Tez na nia patrzylem, nie wiem czy dobrze kojarze, jak dzwonilem wtedy to miala problemy ze skrzynia. Moze teraz ich juz nie ma
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
Zgadza się z opłatami wychodzi na pewno coś koło 8 tyś a jeśli ktoś chce initiale "initiale" (ja np. bym chciał) to gdzie kupi felgi poza ASO Nie mówiąc, że skoro kosztowała 11 tyś z awarią ASB a teraz kosztuje 5 w stanie idealnym to jest to co najmniej podejrzane.
Last edited by michalkrk on 2011-05-06, 10:06, edited 2 times in total.
mruczek wrote:mi sie bardzo podoba, ta cena tylko troche podejrzana.... ale doliczając opłaty,sama akcyza pewnie ok 3 tys. czyli koszt rejestracji ok. 4 tys.....
Ja wołałem swojego rzeczoznawcę (koszt 300zl) i akcyzy zapłaciłem 435zł. Staraliśmy się o 400zł , urząd celny podniósł na 435zł
Rzeczoznawca ze względu na uszkodzoną skrzynię biegów.
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości