"zawieszanie sie" serwera forum
- franczesko
- Forumowicz
Ogolnie to chyba Chrome ma jakies problemy. Sam na pingwinie korzystam z Chrome i Opery.
Na chrome nie chce za Chinska Republike Ludowa zaladowac sie DVHK i torrenty.org, a w Operze smiga az milo - nie potrafie zlokalizowac zaleznosc - przesliedzilem pakiety i nic nie ucieka - chrome ma po prostu jakas wade fabryczna
Na chrome nie chce za Chinska Republike Ludowa zaladowac sie DVHK i torrenty.org, a w Operze smiga az milo - nie potrafie zlokalizowac zaleznosc - przesliedzilem pakiety i nic nie ucieka - chrome ma po prostu jakas wade fabryczna

W dniu dzisiejszym, tj 07.06.2011, od godziny 9 rano do prawie 13, nie działała strona, forum ani poczta...
Huje i nieroby. Tyle.
Huje i nieroby. Tyle.
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
Wypowiem moje zdanie, zresztą nie po raz pierwszy...
za te pieniądze które biorą, to jest shit a nie hosting.
Nawet u mnie w domu jest na raz dwóch dostawców internetu (fakt że drugi tylko 1Mb ale jest podpięty). I mam nawet UPS'a
Osobiście nic tak mnie nie drażni jak przerwy w necie.
A hosting powinien mieć serwerownie zabezpieczoną trochę bardziej poważnie.
No może za dużo wymagam, ale z tego co pamiętam jako SKP nie płacimy mało u nich.
za te pieniądze które biorą, to jest shit a nie hosting.
Nawet u mnie w domu jest na raz dwóch dostawców internetu (fakt że drugi tylko 1Mb ale jest podpięty). I mam nawet UPS'a

A hosting powinien mieć serwerownie zabezpieczoną trochę bardziej poważnie.
No może za dużo wymagam, ale z tego co pamiętam jako SKP nie płacimy mało u nich.
Last edited by Daroot on 2011-06-08, 09:48, edited 1 time in total.
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości