chodzi o rozdzielczość... ostatnimi czasy z niewiadomych mi powodów forum sie skurczyło.... strasznie mnie to denerwuje bo jest bardzo nieczytelne... samo zmienilo rozdzielczość
chodzi o rozdzielczość... ostatnimi czasy z niewiadomych mi powodów forum sie skurczyło.... strasznie mnie to denerwuje bo jest bardzo nieczytelne... samo zmienilo rozdzielczość
Spróbuj z innej przeglądarki - nikt inny nie zgłasza takich problemów.Może coś instalowałeś?
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
A nie zmieniłeś przypadkiem wielkości liter w przeglądarce? Problemy są na innych stronach czy tylko na forum
mam pytanie do wielce szanownego administratora czemu dostalem z miejsca bana bez zadnego upomnienia to jakies widzimisie administracji czy prywatne kompleksy i ciekaw jestem w jaki sposob cie obrazilem jak juz nie zgadzam sie z toba z twoimi przekonaniami to trzeba taka osobe zbanowac i zamknac mu twarz czlowieku zastanow sie troche
Red prosze o odpowiedz
Ja rowniez mam pytanko: chcialem sprawdzic czy dziala funkcja "Ukryj moją obecność na forum" po daniu na "tak" zmienia mi sie skorka na Expert i nadal jestem widoczny. Prosze o wyjsnienie
Last edited by Crissu84 on 2010-05-02, 19:52, edited 1 time in total.
Chciałbym przedstawić mój pomysł, który zrodził się po dyskusjach w dziale bazar.
Czy nie lepiej byłoby gdyby ogłoszenia były akceptowane "z biegu"? To znaczy wyłączyć w ogóle taką opcję, a moderatorzy sprawdzaliby dane ogłoszenie czy spełnia warunki giełdy.
Odpowiednia informacja dla sprzedawcy, jeśli nie dopełni warunków w ciągu powiedzmy 48h, ogłoszenie ląduje w śmietniku.
Częste pytania do sprzedawcy jako posty, tworzą bardzo dobrą historię dla kolejnych chętnych. Poza tym wiadomo że nie każdy z administracji w danej chwili ma czas wejść na forum i klepnąć ogłoszenie.
A czasami zdarza się iż "oczekuje na akceptację" wisi po kilka dni, a to jest bardzo denerwujące.
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
Nie będę robił ankiety w tej sprawie (chyba, że bardzo chcecie), ale jestem osobiście tego samego zdania co Daroot. Niech jeszcze kilka osób napisze co o tym sądzi i będziemy myśleć co zrobimy.
Ja jestem za. Jedyne co jeszcze bym zaproponował, to wyświetlanie właśnie moderatorom informacji, że ogłoszenie oczekuje na akceptację, dzięki czemu będą mieli lepszy pogląd na tematy zgodne z regulaminem, oraz te, które jeszcze go nie spełniły. Jest to oczywiście propozycja, ale pewnie macie już lepszy sposób
Tak było wcześniej i ludziska mieli straszne pretensje, gdy po 48h usuwałem ich posty, które nie spełniały wymogów określonych w regulaminie.
Nie mniej jednak, również jestem za usunięciem opcji akceptacji.
Jak się ktoś nie umie zastosować do prostych zasad, to jego problem. Może mieć pretensje.
Wymagania co do formy ogłoszenia nie są trudne do spełnienia i każdy komu będzie zależało na ogłoszeniu poradzi sobie z tym. 48h to wystarczająco dużo czasu.
Opis sprzedawanej rzeczy.
Oznaczenie stanu technicznego.
Namiary na sprzedającego- telefon lub gg lub mail lub PW.
Zdjęcia-Dla ofert sprzedaży auta oraz części których stan można ocenić wizualnie(tapicerka, przełączniki, elementy karoserii, światła, elementy wykończenia wnętrza, amortyzatory, półosie, szyby) zdjęcia są OBOWIĄZKOWE. Jeśli ogłoszeniodawca nie umieszcza zdjęcia powinien zaznaczyć z jakich powodów nie może umieścić zdjęcia.
Zdjęcia włączamy w ogłoszenie za pomocą linków lub miniaturek.
Jeśli macie jeszcze jakieś pomysły na obowiązkowe elementy ogłoszenia lub katalog części z obowiązkowym zdjęciem to piszcie.