2.0 16V automat

Wszelkiego rodzaju odnośniki z ciekawymi ofertami sprzedaży części i pojazdów znalezione w sieci.

Moderators: SURU, Moderator

Post Reply
jazzzy
Forumowicz
Forumowicz

2.0 16V automat

Post by jazzzy »

http://otomoto.pl/renault-safrane-xenon-C23523505.html

wyglada interesujaco z tym wyposazeniem chociaz troche niepokojaco wyglada to cos na masce (jakby parch rdzy) oraz jakies lekkie wgniecenie na klapie

szkoda ze 2.0 a nie 2.5 i jasny kolor zamiast jakiegos ciemniejszego ale
ciekaw jestem waszych opinii
Chocapic
Forumowicz
Forumowicz

Post by Chocapic »

Wyglada ładnie, ale chyba prawe tylne drzwi były malowane chyba, że mi się wydaje.
mercg
Forumowicz
Forumowicz

Post by mercg »

Cena nie za wysoka, opłacony, dochodzi koszt gazu, wygląda ok, wyposażenie pełne, plus za brak skóry, ciekawe czy ma jakieś papiery na potwierdzenie przebiegu i rachunki za wymiany, naprawy, jeżeli nie to może miec i 300 ale trzeba go pytac. Na pewno wart osobistej inspekcji.
jazzzy
Forumowicz
Forumowicz

Post by jazzzy »

wyglada ze chyba bylo lekkie wgniecenie na prawym tylnym blotniku bo jest slad na blasze i listwie (auto z francji a tam troche katuja auta, podobnie jak we wloszech)

najpierw sie nastawialem na 2.0 ze wzgledu na spalanie ale na drugim forum odradzaja ze to za slaby silnik na te 1.5 tony to i teraz sie napalilem na 2.5 bo i moc wieksza i 5 garow

to ze nie ma gazu to nawet lepiej bo wole sam wrzucic cos co osobiscie wybiore niz uzerac sie z czyjas instalacja

nie mowie ze bym celowal w ten konkretny egzemplarz ale jestem na kupnie i akurat wertuje rozne ogloszenia krajowe i zagraniczne; na pewno wyposazenie ma takie jakie chce ale jak reszta to kwestia zastanowienia i sprawdzenia; daleko tam nie mam wiec moze sie wybiore albo poprosze jakiegos forumowicza z okolic
mercg
Forumowicz
Forumowicz

Post by mercg »

Jak był faktycznie po uderzeniu to go odpuśc. Musi byc bezwypadkowy.
jazzzy
Forumowicz
Forumowicz

Post by jazzzy »

wiadoma sprawa, tez mnie to zastanawia ze po przytarganiu z zabolandii i oplaceniu oraz doliczeniu marzy cena nadal w miare niska; moze byc tak ze ktos kupil rozbitka za psie pieniadze i teraz po reanimacji go bedzie sprzedawal ale to tylko dywagacje bo bez zobaczenia auta na oczy ciezko prorokowac
Last edited by jazzzy on 2012-04-05, 15:15, edited 1 time in total.
Karol1029
Forumowicz
Forumowicz

Post by Karol1029 »

1. Jeśli auto było sprowadzone nie dawno to na pewno nikt go nie naprawiał bo się to nie opłaca za stare i za mała wartość
2. Jeśli nawet auto było naprawiane , a nie był to jakiś poważny dzwon i zostało to dobrze zrobione to czemu je skreślać , sam osobiście miałem parę takich samochodów i w większości nie było się do czego przyczepić .
3. Jeżeli decydujesz się na zakup auta w Polsce , które pochodzi z prywatnego importu to licz się z tym , że w 90% auto miało jakieś dolegliwości zobacz jakie są ceny u nas lub w Niemczech , Francji itd.
4. Auta z Francji mają zaletę taką , że u nich nie sypią tyle soli na drogi co u nas , albo w Niemczech
5. Zapomnij o rewelacyjnej bezawaryjnej Safranie 5-6 tyś.
jazzzy
Forumowicz
Forumowicz

Post by jazzzy »

Karol1029 wrote:5. Zapomnij o rewelacyjnej bezawaryjnej Safranie 5-6 tyś.
dlatego w innym watku pytalem o to jaka jest wartosc Safrane, ile warto dac a ile to juz jest za duzo

myslalem nad ta :

http://tiny.pl/hpwb4

niby juz wiekszy pieniadz ale w opisie stoi ze sprzedajacy daje drugi komplet kol wiec jesli liczyc felgi i opony z dobrym bieznikiem to samo auto nie wychodzi az tak bardzo drogo
Post Reply