Nóweczka L7X
Te motory są tak wytrzymałe jak Z7X - i można je kupić już od 600zł
Gdyż nikt ich nie chce.
Nie widzę różnicy między tym nowym a używką w rozsądnym stanie
No a w cenie widzę ogromną...

Nie widzę różnicy między tym nowym a używką w rozsądnym stanie

No a w cenie widzę ogromną...
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
Tak niska cena może tylko dobrze świadczyć.
Faktycznie, cena jest zaporowa. Są pewnie pasjonaci, którzy bez względu na cenę kupiliby nówkę silnik.
Nie mniej jednak ładnie wygląda
Faktycznie, cena jest zaporowa. Są pewnie pasjonaci, którzy bez względu na cenę kupiliby nówkę silnik.
Nie mniej jednak ładnie wygląda

Last edited by Rufus on 2012-04-08, 16:50, edited 1 time in total.
A ktore maja kute tloki i korby?poziek wrote:Chcesz powiedzieć, że te zwykłe 3.0v6 też mają kute korby i tłoki ?Daroot wrote:Te motory są tak wytrzymałe jak Z7X -
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
Z7X od biti to 726, a wszystkie pozostale (wiekszosc) to 722, wiec od biti zapewne bedzie mial kute, pozostale to zwykle i je wlasnie mialem na myslipoziek wrote:Żyłem w przekonaniu, że silnik w BiT ma kute korby i tłoki.