jestem umówiony jeśli w czerwcu podołam pieniężnie. Ci którzy uważają że jeden środek wszystko załatwi.... wyprowadzam z błędu. Polecam poczytać spis rzeczy które są użyte przy odmładzaniu w powyższym linku. Czas to 2-3dni, a nie jedno popołudnie. No i cena za auto pokroju Safrane niska nie jest.
Bedzie, bo człowiek który to robi (notabene mój dobry znajomy) zawsze fotografuje obiekt w czasie prac. Trzyma mnie chwilowo kasa, bo nie wiem czy wpadnie coś dodatkowego czy jednak dopiero w lipcu
A ja zadam może głupie, ale dość podstawowe pytanie. W jakich granicach cenowych mieści się taki pieszczenie samochodu?
Wiadomo że wszystko zależy ile jest do zrobienia itd, ale przykładowo ile (orientacyjnie) kosztowało pieszczenie takiej Hondy.
Chciał bym u siebie coś takiego zrobić, ale właśnie sie zastanawiam ile czasu musiał bym nie jeść
patrys4891 wrote:A ja zadam może głupie, ale dość podstawowe pytanie. W jakich granicach cenowych mieści się taki pieszczenie samochodu?
Wiadomo że wszystko zależy ile jest do zrobienia itd, ale przykładowo ile (orientacyjnie) kosztowało pieszczenie takiej Hondy.
Chciał bym u siebie coś takiego zrobić, ale właśnie sie zastanawiam ile czasu musiał bym nie jeść
U mnie w Olsztynie widziałem od tysiąca zł.
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości