http://allegro.pl/silnik-renault-safran ... 58398.html
Sprzedający silniki-kalisz (11) Wszystkie przedmioty sprzedającego
Sklep "ŚWIAT SILNIKÓW"
Pytanie do sprzedającego
Dane firmy
MONIKA TATARA
moto-france
ZBIERSK CUKROWNIA 52
62-830 ZBIERSK
REGON: 473164650
NIP: 7311725476
ŚWIAT SILNIKÓWProwadzony przez: silniki-kalisz (11)
NAJWIEKSZY ASORTYMENT SILNIKÓW UŻYWANYCH W POLSCE. WSZELKIE PYTANIA PROSIMY KIEROWAĆ : SILNIKI - 530 21 33 33 POZOSTAŁE CZESCI , AKCESORIA I PODZESPOŁY - 508 15 15 05 - SPRICHT IN DEUTSCH TEL. +49 1577 59 50 940 ZAPRASZAMY -
szrocik
No ale co, kupowałeś od nich silnik? Sprawdziłeś że podajesz, czy po prostu przeklejasz bo tak sobie pomyślałeś że będzie dobrze?
Ten link z allegro za chwilę wygaśnie, a za motor L7X'a 2 tyś to trzykrotność tego co kosztuje ten silnik na pozostałych aukcjach.
Ten link z allegro za chwilę wygaśnie, a za motor L7X'a 2 tyś to trzykrotność tego co kosztuje ten silnik na pozostałych aukcjach.
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
Byłem świadkiem jak w UK "demontuje" się silniki. Kiedy auto trafia na złom i ma być przerobione na konserwy to silnik ze skrzynią MUSI opuścić budę. Dzieje się to przy pomocy wózków widłowych i brutalnej siły, więc niech nikt sobie nie myśli, że te autka rozbierali panowie w fartuchach i z kluczmi w ręku.SILNIKI I SKRZYNIE BIEGÓW SĄ SPRAWDZANE POD WZGLĘDEM JAKOŚCI ORAZ DEMONTOWANE W BRYTYJSKIEJ FIRMIE RECYKLINGOWEJ.
Decentralizacja to przyszłość.
nie miałem na myśli kupna silnika tylko o to ,że jak ktoś będzie potrzebował jakąś część to sobie zadzwoni i się zapyta, a co do wygasłego linku gdybyś nie zauważył(a widzisz tylko to co chcesz widzieć ) wkleiłem jeszcze dane firmy i numery telefonów
LUDZI DZIELĘ NA DWIE GRUPY:
I-LUDZIE,KTÓRZY MÓWIĄ TO CO MYŚLĄ
II-LUDZIE,KTÓRZY MÓWIĄ TO CO INNI CHCĄ USŁYSZEĆ
Jak ktoś będzie potrzebował to sobie znajdzie wpisując w google czy w allegro.tom80 wrote:nie miałem na myśli kupna silnika tylko o to ,że jak ktoś będzie potrzebował jakąś część to sobie zadzwoni i się zapyta, a co do wygasłego linku gdybyś nie zauważył(a widzisz tylko to co chcesz widzieć ) wkleiłem jeszcze dane firmy i numery telefonów
Tutaj można by wrzucić coś co konkretnie dotyczy safrany.
Ciężko nie zauważyć że wkleiłeś dane kontaktowe, natomiast link wygaśnie po czasie - więc nie wiem po co on jest.
A takich sprzedawców jest pełno - zasada ograniczonego zaufania - nie sprawdziłeś, nie wklej.
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
nie napisałem nic typu super sprzedawca kupujcie w ciemno,tylko jak ktoś coś będzie potrzebował to sobie zadzwoni i się dogada,ale jak ci się to nie podoba to napisz na pw do moderatora i usunie moje wypociny z działu,który jest w tym celu założony.
LUDZI DZIELĘ NA DWIE GRUPY: