Oto moja Reno Megana 1.6 16V z 2002r Auto pochodzi z Niemieć od pierwszego właściciela (Pan 53 rocznik) Z przebiegiem 168tyś (serwisowane do 156tyś) Wyposażenie to: klima, ABS, el szyb. przód, wspomaganie i centralny zamek. Komfortu jazdy nawet nie można porównać do Safrany, bo było by to oszczerstwo Jestem z niej zadowolony, chociaż smutek i sentyment do Safrany pozostał
Dwa zdjęcia są od sprzedającego:
A teraz wygląda tak:
Last edited by lopez on 2012-04-30, 16:15, edited 4 times in total.
kgb5 wrote:Felgi mają ładny wzór, ale moim zdaniem, żeby wyglądały "przyzwoicie", to potrzebne byłyby w rozmiarze przynajmniej 17".
Kupiłem ją na prawie rocznych, nowych michelin 15" A na 17" to by trzęsło jak na taczce I chciałem zachować jakiś komfort podróżowania i oszczędność, bo nie musiałem kupować opon Wychodziła na 15" to i 15" zostaną nawet na zimę bo stalowe felgi takie same mam
Safrane też miałem na 15" i było dobrze
Last edited by lopez on 2012-09-18, 08:35, edited 1 time in total.
Twoje argumenty odnośnie wyboru rozmiaru felgi są jak najbardziej zrozumiałe, ale ja jestem zdania, że felgi w tym wzorze powinny być zdecydowanie większe. Swoją wypowiedzią chciałem zasugerować, że nie prezentują się odpowiednio
kgb5 wrote:Twoje argumenty odnośnie wyboru rozmiaru felgi są jak najbardziej zrozumiałe, ale ja jestem zdania, że felgi w tym wzorze powinny być zdecydowanie większe. Swoją wypowiedzią chciałem zasugerować, że nie prezentują się odpowiednio
Jak najbardziej to rozumie i doceniam Ale cóż, jest jak jest i tak zostanie