Proponuje zrobić opcję, aby nowi forumowicze którzy się zarejestrują na forum, mogli pisać w dziale SPRZEDAM, dopiero po napisaniu np 3 postów.
Cholera, przynajmniej żeby się przywitał, ale widzę już drugi przypadek, gdzie rejestruje się tylko po to aby zamieścić ogłoszenie.
Oczywiście jeśli napisze bzdury - do kosza @ll.
p.s. tak jest zresztą na większości forów.
Nowi forumowicze a dział sprzedam.
Nowi forumowicze a dział sprzedam.
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
A ja wręcz przeciwnie, jak chciałem sprzedać części od mojego S40 to zarejestrowałem się na forum volvo właśnie TYLKO po to, żeby sprzedać części i tam też trzeba było napisać 3 posty, więc długo nie myśląc nabazgrałem w odpowiednich działach posty typu hihi, haha, masz racje, ładne, wystawiłem ogłoszenie, zostawiłem swoje dane i zaglądałem później już tylko do wątku mojego ogłoszenia.
Nie uważam więc za słuszne "3 posty" bo zrobi się większy mess niż jest teraz. Nie widzę również nic złego w tym, że ktoś chce coś sprzedać nie "integrując" się z nami. Oczywiście zrobimy ankietę, oto propozycja, poprawcie ją jak uważacie zanim będzie aktywna:
Wystawianie ogłoszeń w dziale sprzedam:
1. od trzech postów na forum
2. zawsze dostępne dla wszystkich
3. wystawianie ogłoszeń tylko dla grupy "klubowicz"
Nie uważam więc za słuszne "3 posty" bo zrobi się większy mess niż jest teraz. Nie widzę również nic złego w tym, że ktoś chce coś sprzedać nie "integrując" się z nami. Oczywiście zrobimy ankietę, oto propozycja, poprawcie ją jak uważacie zanim będzie aktywna:
Wystawianie ogłoszeń w dziale sprzedam:
1. od trzech postów na forum
2. zawsze dostępne dla wszystkich
3. wystawianie ogłoszeń tylko dla grupy "klubowicz"
Decentralizacja to przyszłość.