czy jest jakis sposob zeby sprawdzic ile plynu jeszcze zostalo ?
kontrolka elektroniczna sie nie swieci jak jest go za malo a chcialem jakos wizualnie sprawdzic
tak poza tym to wyjecie tego zbiornika to chyba nie jest prosta sprawa
sprawdzenie poziomu plynu w spryskiwaczu
Nie sprawdzisz tego w żaden sposób niestety - głównie dlatego że masz spryski lamp i obydwa zbiorniczki połączone są u góry łącznikiem gumowym.
W sumie to jest - wlać do pełna, gdyż pojemność zbiorników to 10 litrów, czyli będziesz wiedział ile weszło a ile było

W sumie to jest - wlać do pełna, gdyż pojemność zbiorników to 10 litrów, czyli będziesz wiedział ile weszło a ile było

Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
czyli zostaje metoda chlopska, zrobic sobie jakis bagnet i badacDaroot wrote:Nie sprawdzisz tego w żaden sposób niestety - głównie dlatego że masz spryski lamp i obydwa zbiorniczki połączone są u góry łącznikiem gumowym.
W sumie to jest - wlać do pełna, gdyż pojemność zbiorników to 10 litrów, czyli będziesz wiedział ile weszło a ile było![]()
![]()
a lac zaczne jakies badziewia bo jak nie wiem ile ubywa to nie bede dolewal co chwile drogiego plynu nano; na lato mam koncentrat ale na zime chcialem cos porzadniejszego
Code: Select all
czyli zostaje metoda chlopska, zrobic sobie jakis bagnet i badac
Wyciagniecie zbiorniczka to prosta sprawa, odkrecasz prawe nadkole(8 srubek z tego co pamietam). Po sciagnieciu nadkola zostaje odkrecic jeszcze jedna srubke ktora jest obok wezyka laczacego 2 zbiorniczki. Odlaczasz pompke, drugi zbiorniczek i wyciagasz

Poczytaj ten temat: http://forum.safrane.pl/viewtopic.php?t=5045