Czystość ? W aucie ? Nie... :)
Nówka sztuka nieśmigana od niemca
http://szukaj.pl.mobile.eu/samochod-ogl ... geNumber=1
13-sto letni diesel poniżej 200tkm.. okazja?

http://szukaj.pl.mobile.eu/samochod-ogl ... geNumber=1
13-sto letni diesel poniżej 200tkm.. okazja?

Last edited by Chocapic on 2013-01-03, 18:15, edited 2 times in total.
Henry71 ...ty zamiast pedantycznie dbać o czystość swojego statku kosmicznego to lepiej zacznij książki czytać może całkiem głupi nie umrzesz :-)
Czytam to co tam napisałeś ..i faktycznie widzę, że piszesz z błędami. Co do profesora to powiem krótko. To nie on nic nie wyniósł z lekcji języka polskiego w szkole, tylko ty.
A skoro już "paczysz w ten bagarznik" jak w pi*dę szpak i nic nie widzisz, to tak samo od*ierdol się od mojej popielniczki i nie wpieprzaj się nie na temat.
A każdy następny baran po tobie, który ci przyklaskuje jest takim samym analfabetą jak ty.
Czytam to co tam napisałeś ..i faktycznie widzę, że piszesz z błędami. Co do profesora to powiem krótko. To nie on nic nie wyniósł z lekcji języka polskiego w szkole, tylko ty.
A skoro już "paczysz w ten bagarznik" jak w pi*dę szpak i nic nie widzisz, to tak samo od*ierdol się od mojej popielniczki i nie wpieprzaj się nie na temat.
A każdy następny baran po tobie, który ci przyklaskuje jest takim samym analfabetą jak ty.
słuchaj Gamoniu skończony skoro wkleiłeś na forum do publicznej wiadomości jakim jesteś fleją to teraz się nie dziw że to ktoś komentuje Jesteś żałosny trzeba było jeszcze do telewizji zdjęcia wysłać jakim jesteś śmierdzielemmyKEY wrote:Henry71 ...ty zamiast pedantycznie dbać o czystość swojego statku kosmicznego to lepiej zacznij książki czytać może całkiem głupi nie umrzesz :-)

jak chcecie się obrzucać mięchem to spie*rzać na priv! [/b]
Last edited by LeNa on 2015-09-07, 11:37, edited 1 time in total.
Dla jasności pisałem o tej wypowiedzi myKEY.myKEY wrote:Henry71 ...ty zamiast pedantycznie dbać o czystość swojego statku kosmicznego to lepiej zacznij książki czytać może całkiem głupi nie umrzesz :-)
- patrys4891
- Forumowicz
I nie tylko Ciebie. Ja osobiście nie wsiadłbym do tak cuchnącego auta. A to, że palący ma w#j#bane na to, że cuchnie na odległość nawet po wyjściu z auta, to pozostawię bez komentarza. Przebywanie z kimś takim w jednym pomieszczeniu (urząd, sklep, bank) powoduje odruchy wymiotne-niczym nie różni się fetor uwalniany przez taką osobę od menela z dworca. Ale że tak powiem- nie zawsze towarzystwo można sobie wybrać.patrys4891 wrote:Serce mnie boli że tak można traktować taki samochód.
Wątek tyle czasu wisi,a nadal wywołuje emocje- brawa dla autora. Jesli o moją opinię chodzi,nie wsiadlbym do takiego auta. Moge mieć w pokoju bajzel( ale nie smierdzacy!!),,ale jak u taty w aucie jest nawet lekki syf,to zawsze chodze i mu sprzątam. Szczerze mówiac- autko mnie wygodnie,komfortowo i bezpiecznie wozi,więc powinienem się mu jakoś odwdzięczyć. No,ale jak ktoś tak ma,jemu pasi,a i my tym pojazdem nie będziemy podróżować- to co mu będziemy moraly prawić.
ja sam palę papierosy w aucie też ale ja codziennie opróżniam popielniczkę raz na dwa tyg czyszczę podsufitkę pianką (bo wiem że nikotyna czy tam smoła osiada na wszystkim )i jak palący nie zadba to będzie armagedon sam też nie chciał bym takim czymś podróżować osoba która kupi ode mnie auto będzie mogła śmiało przy sprzedaży napisać ;właściciel niepalący; ![:]](./images/smilies/bad_smile.png)
![:]](./images/smilies/bad_smile.png)