Ubezpieczenie auta

Tematyka dowolna

Moderators: SURU, Moderator

Cakes

Post by Cakes »

jazzzy wrote:W innych towarzystwach wychodzily jakies dzikie sumy. Ostatecznie stanelo na Proama. Na stronie wyliczylem kwote a potem dzwonie i pytam o kwestie tej daty a mila pani twierdzi ze nie ma problemu, wystarczy jej podac numer polisy i zaraz zmieni.
Również w Axie można tak załatwić.
jazzzy
Forumowicz
Forumowicz

Post by jazzzy »

wiem ale mieli drozej od Proamy pomimo wszystko
Cakes

Post by Cakes »

jazzzy wrote:wiem ale mieli drozej od Proamy pomimo wszystko
Nie wiem jak z AC, ale mi (przy moim wieku) i już uzbieranymi zniżkami 50% Proama wyliczyła OC na 860zł, AXA 560zł.
Lecz wiadomo jak to z ubezpieczycielami ... zmiennych zbyt wiele.
jazzzy
Forumowicz
Forumowicz

Post by jazzzy »

odbiegamy od tematu, AC zadna Axa nie da, pewnie tylko PZU czy Warta by mogli
Wlasnie sprawdzilem jeszcze raz i swiezo sprowadzone auto z moja historia 2 kolizji w ciagu ostatnich 5 lat jak dla nich jest warte ubezpieczenia 1017 wiec niech spadaja na drzewo bo w takich samych warunkach mam za 580 w Proamie. Kazdy kupi gdzie bedzie chcial. Generalnie najtaniej jest jak pisalem w mbanku gdy obowiazuje gwarancja najnizszej ceny.
czarneckimarius

Post by czarneckimarius »

A korzysta ktoś z was z porównywarek? Czy ten kalkulator oc ac jest sensowny. Wychodzą mi dość dziwnie niskie kwoty. Chyba jestem nieźle zacofany jeśli chodzi o ubezpieczenia i ślepe przedłużanie polisy u tego samego ubezpieczyciela nie było dobrą opcją :wstyd:
patrys4891
Forumowicz
Forumowicz

Post by patrys4891 »

tak, ja używam porównywarek żeby się dowiedzieć jakich jeszcze ubezpieczycieli nie sprawdzałem.
Post Reply