Ja ogólnie to już z 10 lat w nic nie gram z braku czasu...ale jak czytam te wasze wpisy to chyba zainstaluje collina mcrae rally 2 na ponure zimowe wieczory powrót do korzeni, straszny sentyment do tej gry mam, w szkole sredniej potrafiłem całą noc naparzać a rano umyć ząbki i na lekcje jeszcze pamiętam taką grę, chyba toca 2 ... lagunami się jeździło
Podłączyłem wczoraj Euro Truck S2 pod 40 calowy telewizor. Wnętrze ciężarówki wielkościowo prawie jak prawdziwe W święta trzeba będzie złamac przepisy i porozwozic troche towaru
Call of duty na xbox nie ma to jak se ustrzelić niemca z rana generalnie nie jestem uprzedzony ale gram tylko w gry w których można sobie do Niemców postrzelać
Potężna ilość modów,świetny realizm,nie ogromne wymagania (ledwo,ale działa na 2.5 GHz, 1 GB RAM). Zakochałem się wręcz, i bite dwa tygodnie dzień w dzień od 17:00 do 23:45 kursowałem
Counter Strike : Global Offensive - Super grafika, zupelnie inna rozgrywka niz w klasycznym 1.6 lub Czero, oparte na source modzie czyli na tym samym silniku co Cs : Source. Polecam kazdemu kto lubi strzelanki
Nie myślcie, że wyśmiewam Was, czy coś w tym stylu, ale ja ostatnio mam tak dużo wolnego czasu, że mogę zagrać tylko w pasjansa na telefonie jak siedzę na kiblu
Parę razy grałem też we wspomnianego pasjansa jak jechałem akurat autobusem.