Nie. Panel masz na 5 czy 6 śrubek malutkich- ja je odkręcam takim małym imbusikiem. Panel wychodzi gładko ale wiadomo- jego wysunięcie jest ograniczone długością linek ale wysuwa się spokojnie na taką odległośc aby odczepic linki. Ta od kierunku nawiewu (szyba, nogi) jest niebieska. Jeżeli chcesz uzyskac lepszy dostęp do linek z obu końców to odkręc schowek górny (jeżeli go masz w przypadku braku abg pasażera). Poza tym te linki są dziwne- ja bym ich nie rozłączał gdyby nie było potrzeby. Mi ta niebieska linka się popsuła, założyłem ją i działała przez 2 tygodnie- z niewiadomych przyczyn później już nie działała (a jest cała). Poza tym kierunek nawiewu możesz regulowac ręcznie- trzeba wejśc od strony pasażera, kucnąc, wsadzic łape od dołu, wyczuc to białe "pokrętło" i przesunąc ręcznie- na jednym końcu jest nawiew na szybe na drugim nawiew główny centralny (mam ustawiony na niego i jest OK) pozostałe kierunki trzeba włączyc nawiew i wyczuc ale jak ci nie działa to nie wyczujesz

. A ta linka to duża zagadka.
A i ciesz się że masz gorąco, ja bym nie narzekał.

Ale jak odpalasz po nocy na zimnym to ciepłe powietrze nie może leciec czyli nawiew musi działac skoro na szybe daje. Jak coś to naucz się ustawiac ręcznie jak pisałem albo napraw bo to pewnie ta niebieska linka.