Siemka.
Mam pytanie bo widziałem, że w lusterkach wstecznych w safrankach jest jakieś światełko czy cuś. Ale nie u mnie :D ja mam takie coś jak na zdjęciach. Ktoś wie co to może być? Mi to wygląda na jakieś gniazdko tylko do czego?
Dziękuję za podpowiedzi.
żarówka raczej nie. Bardziej mi to wygląda na gniazdo anteny? Jutro sprawdzę językiem czy jest tam napięcie. Nie wiem ile jest w initalkach anten ale ja mam 3 jedą z przodu i dwie z tyłu
ok, rozkręciłem to i zrobiłem fotę, wygląda mi na jakieś zasilanie może do CB albo czegoś podobnego. Niestety nie ma tam napięcia z braku miernika sprawdzałem żarówką pozycyjną 3W :) i diodą led. Przy okazji wymontowałem przycisk i jest nie podłączony więc może właściciel zabrał część instalacji? Chyba już nigdy się nie dowiem co tam było.
Wracając do swiatełka w lusterku, to zapala się ono po otwarciu drzwi, czy przyciskiem na podsufitce?
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości