Lusterko wsteczne

Wszystko co dotyczy nadwozia.

Moderators: SURU, Moderator

Post Reply
słonina

Lusterko wsteczne

Post by słonina »

Siemka.
Mam pytanie bo widziałem, że w lusterkach wstecznych w safrankach jest jakieś światełko czy cuś. Ale nie u mnie :D ja mam takie coś jak na zdjęciach. Ktoś wie co to może być? Mi to wygląda na jakieś gniazdko tylko do czego?
Dziękuję za podpowiedzi.
Attachments
DSC00352.JPG
RedHead
Forumowicz
Forumowicz

Post by RedHead »

Do ajfona raczej nie, może żarówka? :)

Nie spotkałem się, żeby w tym miejscu było coś innego niż lampka.
Decentralizacja to przyszłość.
słonina

Post by słonina »

żarówka :D raczej nie. Bardziej mi to wygląda na gniazdo anteny? Jutro sprawdzę językiem czy jest tam napięcie. Nie wiem ile jest w initalkach anten ale ja mam 3 jedą z przodu i dwie z tyłu
patrys4891
Forumowicz
Forumowicz

Post by patrys4891 »

słonina wrote:Nie wiem ile jest w initalkach anten ale ja mam 3 jedą z przodu i dwie z tyłu
Jak radiowóz :D

a co do światełka, to demontowałeś to? Może to jakiś adapter pod jakieś specjalistyczne żaróweczki czy cuś.
słonina

Post by słonina »

patrys4891 wrote:a co do światełka, to demontowałeś to?
jutro się za to zabiorę, tak mam od kupienia. Może to była policyjna safrana :D
kgb5

Post by kgb5 »

Przecież jak byk widać, że tu powinna być lampka właśnie. Może ktoś zamiast lampki wolał mieć gniazdo zasilające do np. navi?
słonina

Post by słonina »

ok, rozkręciłem to i zrobiłem fotę, wygląda mi na jakieś zasilanie może do CB albo czegoś podobnego. Niestety nie ma tam napięcia z braku miernika sprawdzałem żarówką pozycyjną 3W :) i diodą led. Przy okazji wymontowałem przycisk i jest nie podłączony więc może właściciel zabrał część instalacji? Chyba już nigdy się nie dowiem co tam było.
Wracając do swiatełka w lusterku, to zapala się ono po otwarciu drzwi, czy przyciskiem na podsufitce?
Attachments
DSC00354.JPG
DSC00353.JPG
Daroot
Forumowicz
Forumowicz

Post by Daroot »

Sadysta - wycinać w tym drewnie.
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
patrys4891
Forumowicz
Forumowicz

Post by patrys4891 »

Ja myślę że te dwie rzeczy mogą mieć ze sobą jakiś związek ale tak jak napisałeś
słonina wrote:Chyba już nigdy się nie dowiem co tam było.
Post Reply