padł akumulator jak otworzyc auto
padł akumulator jak otworzyc auto
Witam. Macie jakis patent zeby otworzyc auto bezinwazyjnie albo chociaz dostac sie do akumulatora zamki w drzwiach sie obracaja.
Klik
Klik
Na forum było już chyba więcej tematów, a to pierwsze z opcji szukaj.
Ogólnie to robisz gimnastykę poranną, pijesz piwo, szukasz w garażu twardych drutów, ponawiasz gimnastykę, dopijasz piwo, kładziesz się pod auto i szukasz z latarką w ustach cięgien od zamków maski. Kiedy je zlokalizujesz i dobrze się powyginasz (razem z drutem, po to była gimnastyka), to ciągniesz i otwierasz.
Mam jeszcze jeden sposób, chyba nikt na niego jeszcze nie wpadł, a to może dlatego, że kiedy tak otwierasz auto, to ludzie patrzą na Ciebie, jak na złodzieja amatora i dzwonią na policję. Odkręcasz antenę z tyłu dachu, wypychasz zaślepkę do środka (tą na podsufitce), bierzesz drut o długości około 2m i starasz się go powyginać tak, żeby dostać się do klamki drzwi pasażera, bądź kierowcy. Nie wiem, jak to działa z klamkami drzwi tylnych, bo miałem zatrzaśnięte blokady dla dziecka.
Klik
Na forum było już chyba więcej tematów, a to pierwsze z opcji szukaj.
Ogólnie to robisz gimnastykę poranną, pijesz piwo, szukasz w garażu twardych drutów, ponawiasz gimnastykę, dopijasz piwo, kładziesz się pod auto i szukasz z latarką w ustach cięgien od zamków maski. Kiedy je zlokalizujesz i dobrze się powyginasz (razem z drutem, po to była gimnastyka), to ciągniesz i otwierasz.
Mam jeszcze jeden sposób, chyba nikt na niego jeszcze nie wpadł, a to może dlatego, że kiedy tak otwierasz auto, to ludzie patrzą na Ciebie, jak na złodzieja amatora i dzwonią na policję. Odkręcasz antenę z tyłu dachu, wypychasz zaślepkę do środka (tą na podsufitce), bierzesz drut o długości około 2m i starasz się go powyginać tak, żeby dostać się do klamki drzwi pasażera, bądź kierowcy. Nie wiem, jak to działa z klamkami drzwi tylnych, bo miałem zatrzaśnięte blokady dla dziecka.
Last edited by silossi on 2013-05-04, 10:00, edited 2 times in total.
- patrys4891
- Forumowicz
a może spróbował byś jednak otworzyć kluczykiem?
Pewnie dawno był nie używany i kręci się dookoła?
http://tvnplayer.pl/programy-online/mec ... 6,416.html
minuta 15:40 w tym filmie może ci pomoże.
Pewnie dawno był nie używany i kręci się dookoła?
http://tvnplayer.pl/programy-online/mec ... 6,416.html
minuta 15:40 w tym filmie może ci pomoże.
- patrys4891
- Forumowicz
- patrys4891
- Forumowicz
To fajnie że sobie poradziłeś.
Ten patent też był opisywany na forum.
Jednak ku przestrodze potomnych, polecam uruchomienie choć jednego zamka
Ten patent też był opisywany na forum.

Jednak ku przestrodze potomnych, polecam uruchomienie choć jednego zamka

Last edited by patrys4891 on 2013-05-04, 21:34, edited 1 time in total.