sam na nią dzisiaj zerkałem ale chyba po ostatniej (dzisiejszej) wycieczce 800km w obie strony i powrocie z niczym to..... chęci odchodzą na jazde przez pół kraju.
"Witam przebieg renault to 200 tys km . Serwis skrzyni biegow jest wpisany przez poprzedniego właściciela w ksiazke serwisowa, byl on wlascicielem autoryzowanego warsztatu renault . Auto jest w pelni sprawne - tylne tarcze hamulcowe nosza juz slady zuzycia pozatym lewe nadkole przy drzwiach pasazera ma male ognisko korozji."
Właściciel to jakaś niepoważna osoba, podaje nr tel wiec oczekuję, że czasem odbierze. Przed zakupem 2.5 dzwonilem do niego 25 razy przez cale popołudnie, najpierw miał wyłączony telefon, potem nie odbierał poza jednym razem gdy powiedział aby dzwonić po 20 godz. Dzwoniłem. Co 15minut...
Wstępnie chciałem już po auto jechać, ale właśnie kontakt wyszedł jaki wyszedł..
Raz udało mi się porozmawiać (w niedzielę -> nie odbierał w tygodniu) to dowiedziałem się, że zmienił amorki na te "tanie olejowe, co chyba fabrycznie były" (zgaduję, że zamarzające Record-y )