Kraków - 18.04.2009 rok
UWAGA!!!
Dla wszystkich, którzy na własną rękę będą się chcieli wybrać od razu na kręgle - klub zmienił nazwę z Kamienna Jazz Klub na PROMINENT!!!
Adres pozostał bez zmian - ul. Kamienna 17 (na tyłach hali sportowej Politechniki Krakowskiej).
Niestety żadnych reklam przy ulicy nie ma, więc trzeba troszkę poszukać, a hala sportowa jest dość charakterystycznym wysokim, z czerwonej cegły nowym budynkiem.
Dla wszystkich, którzy na własną rękę będą się chcieli wybrać od razu na kręgle - klub zmienił nazwę z Kamienna Jazz Klub na PROMINENT!!!
Adres pozostał bez zmian - ul. Kamienna 17 (na tyłach hali sportowej Politechniki Krakowskiej).
Niestety żadnych reklam przy ulicy nie ma, więc trzeba troszkę poszukać, a hala sportowa jest dość charakterystycznym wysokim, z czerwonej cegły nowym budynkiem.
Last edited by Rufus on 2009-04-18, 12:11, edited 1 time in total.
Co się tak wyśmiewacie?
Po pierwsze nie wypada, bo to kolega z PIKURa przyjechał, a po drugie co by nie było to VelSatis zajął miejsce Safranki w stajni Renault i jakoś to trzeba uszanować.
A teraz troszkę zdjęć ze spocika:

Spot był bardzo udany - pogoda nam dopisała, udało się porobić troszkę fotek, potem udaliśmy się na kręgle, gdzie każdy pokazał swoje ukryte kręglarskie talenty, a po zażartych zawodach napełniliśmy swoje żołądki pizzą prosto z pieca.
Rozjechaliśmy się dopiero po godzinie 22.
Wszystkim bardzo dziękuję za przybycie, miłą rozmowę i udaną zabawę.

Po pierwsze nie wypada, bo to kolega z PIKURa przyjechał, a po drugie co by nie było to VelSatis zajął miejsce Safranki w stajni Renault i jakoś to trzeba uszanować.

A teraz troszkę zdjęć ze spocika:

Spot był bardzo udany - pogoda nam dopisała, udało się porobić troszkę fotek, potem udaliśmy się na kręgle, gdzie każdy pokazał swoje ukryte kręglarskie talenty, a po zażartych zawodach napełniliśmy swoje żołądki pizzą prosto z pieca.
Rozjechaliśmy się dopiero po godzinie 22.
Wszystkim bardzo dziękuję za przybycie, miłą rozmowę i udaną zabawę.
Last edited by Rufus on 2009-04-19, 11:26, edited 4 times in total.
No i nawet założyłem konto na YouTube, żeby każdy mógł sobie spocik wspomnieć po raz kolejny, a kto nie był pozazdrościć
Filmik spod klubu jest jak najbardziej OK, ale na parkingu pod Ikeą zapomniałem wyłączyć ręczny balans bieli i światło jest jak o zachodzie słońca
ale to taki mały szczegół 
TUTAJ są filmiki do pobrania.
A tu niżej można je obejrzeć na youtube:
Filmik1
Filmik2

TUTAJ są filmiki do pobrania.
A tu niżej można je obejrzeć na youtube:
Filmik1
Filmik2
Last edited by Wojtek on 2009-04-19, 11:35, edited 1 time in total.
Kocham moją Renię, no i Ciebie Beatko też(",)
Gratulacje pomyslowosci przy tym srebrnym safrane. Ledwo zapalil juz gaz i do odciecia. Nawet jeszcze pompa olejowa nie pomyslala a tu juz silnik 6 tys obr...

Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
Oj, masz czego żałować - zabawa była przednia.adamsz75 wrote:no szkoda że nie zostałem dłużej
A jak tam 18-tka się udała?
Na szczęście tak wysokich i szkodliwych dla silnika obrotów nie było - kolega prezentował jak V6 chodzi bez końcowego tłumika.Daroot wrote:Gratulacje pomyslowosci przy tym srebrnym safrane. Ledwo zapalil juz gaz i do odciecia. Nawet jeszcze pompa olejowa nie pomyslala a tu juz silnik 6 tys obr...
Last edited by Rufus on 2009-04-19, 11:56, edited 1 time in total.
Daroot na co dzień tak nie jeżdżę. Ten silnik odcięcia jeszcze nie przeżył, mam uraz przed takimi zabawami na co dzień.
@Rufus, bez końcowego tłumika i nieszczelnościami przy kolektorze wydechowym.
Co do tego jak to słychać to niech się Seba wypowie, jechał cały przejazd za mną.Podejrzewam że "lekka" masakra.
@Rufus, bez końcowego tłumika i nieszczelnościami przy kolektorze wydechowym.
Co do tego jak to słychać to niech się Seba wypowie, jechał cały przejazd za mną.Podejrzewam że "lekka" masakra.
Last edited by Roadrunner on 2009-04-19, 12:12, edited 1 time in total.