Prośba o pomoc w zaliczeniu przedmiotu na studia ;)

Tematyka dowolna

Moderators: SURU, Moderator

Post Reply
mSamer

Prośba o pomoc w zaliczeniu przedmiotu na studia ;)

Post by mSamer »

Witam was serdecznie
Czy mogę liczyć na waszą pomoc w zaliczeniu przedmiotu kierunku informatyka :) ? Mianowicie chodzi o to żeby przez min 1 min pochodzić po stronie z przepisami kulinarnymi którą na ten przedmiot musiałem stworzyć. Nie jest ona zbyt piękna ale muszę mieć 1500 wejść po min 1 minucie każde żeby dostać pozytywną ocenę

link:

MOJA STRONKA TU KLIKNIJ: zailebedzie.h2.pl

Proszę też bardzo o klikanie w pierwszą zakładkę google:

Dziękuje bardzo za waszą pomoc :oczami:o tutaj :)]Tutaj
RedHead
Forumowicz
Forumowicz

Post by RedHead »

Pomogłem oczywiście, lecz wytłumacz mi Michał - o co właściwie chodzi? Czy w dzisiajszych czasach na studiach uczą jak zrobić stronę na joomli? Jeżeli chodzi o statystyki to równie dobrze mógłby to być link pod którym jest zdjęcie kotka bo mamy fejsbuki, fora i inne społecznościowe pierdoły dzięki którym można sztucznie podbić statystyki.
Myślałem, że studia są po to aby np napisać program który by takie statystyki podbijał automatycznie ;)
Oczywiście nie bierz tych wypocin do siebie bo nie o Ciebie mi chodzi tylko o system szkolnictwa.
Decentralizacja to przyszłość.
mSamer

Post by mSamer »

Tu nie chodzi o samo zrobienie strony tylko właśnie o jej wypromowanie. Pozycjonowanie jest najlepszym wyjściem ale nie działa od razu więc wasza pomoc się dodatkowo przyda, a programy do podbijania są ale żaden nie jest w stanie przez minute chodzić po stronie i to jest problem, którego takimi metodami nie ogarnę ;)

Google analytics nie oszukasz :/
Post Reply