Witam,
Nazywam się Piotr Sawuła oraz reprezentuje serwis autoDNA.pl.
Również jak Wy staramy się w pewnej płasczyznie bo oczywiście wasza pomoc odbywa się na wielu płaszczyznach, pomagać w podjęciu decyzji związanej z zakupem używanego pojazdu oraz walczyć z nieuczciwymi handlarzami, stąd pomysł na podjęcie kontaktu z mojej strony.
Pomyślałem że jestem w stanie wam pomóc i zaproponować wam Raporty serwisu oraz Raporty AutoCheck.
Oczywiście dla nas będzie to swoista reklama ale nie tylko.
Nie chciałbym abyście odebrali to jako lokowanie produktu z mojej strony. lecz jako swoistą pomoc oraz wkład w rozwój społeczności.
Pomyślałem również nie ma nic za darmo:), w zamian za naszą pomoc, chciałbym abyście zaproponowali ewentualne ulepszenia produktu itd, bylibyście swoistymi testerami produktu. Tutaj zależy mi najbardziej, jako fachowcy w swojej społeczności, jesteście w stanie zaproponować/ udzielić wskazówki które są bezcenne do dalszego rozwoju produktu.
Przedyskutujcie sobie to wewnętrznie. Dajcie ewentualną odpowiedź, jednak proszę o nieupublicznianie mojej wiadomości dla szerokiego grona userów.
Nie chciałbym aby ktokolwiek odebrał to jako krypto reklamę itd...
Aktualnie w ten sposób pracujemy z forum http://bez-wypadkowe.net/forum.php.
proszę o ewentualny kontakt: piotr.sawula@asdirect.pl
Z poważaniem
Piotr Sawuła
--
Kind regards,
Piotr Sawuła
autoDNA.pl
+48.510.333.343 | piotr.sawula@asdirect.pl
jakiś tam email
jakiś tam email
Decentralizacja to przyszłość.
Email z Renault Polska
"Witam,
Na przełomie lutego i marca będziemy organizować nasze coroczne spotkanie z przedstawicielami Fan Klubów Renault.
W celu jego przygotowania, prosimy o nadsyłanie tematów, które wspólnie omówimy.
O dokładnym terminie spotkania powiadomimy do 14/02 .
Do tego czasu prosimy o przedstawienie tematów, które chcielibyście Państwo poruszyć.
Serdecznie pozdrawiam,"
"Witam,
Na przełomie lutego i marca będziemy organizować nasze coroczne spotkanie z przedstawicielami Fan Klubów Renault.
W celu jego przygotowania, prosimy o nadsyłanie tematów, które wspólnie omówimy.
O dokładnym terminie spotkania powiadomimy do 14/02 .
Do tego czasu prosimy o przedstawienie tematów, które chcielibyście Państwo poruszyć.
Serdecznie pozdrawiam,"
Last edited by RedHead on 2014-02-07, 14:11, edited 1 time in total.
Decentralizacja to przyszłość.