Przyciemnianie szyb
Przyciemnianie szyb
Cześć - myślę o przyciemnieniu szyb, tylko.. jak to zrobić aby nie wyglądało to tandetnie?
Np. tutaj jest przykład (moim zdaniem) bardzo średniego wykonania:
http://olx.pl/oferta/renault-safrane-2- ... 5zHjT.html
Czy ktoś przyciemniał i przód i tył (oczywiście przód na tyle na ile wolno, i do tego z powłoką błyszczącą - aby pasowało do reszty lakieru?
Albo widział ktoś zdjęcia?
Np. tutaj jest przykład (moim zdaniem) bardzo średniego wykonania:
http://olx.pl/oferta/renault-safrane-2- ... 5zHjT.html
Czy ktoś przyciemniał i przód i tył (oczywiście przód na tyle na ile wolno, i do tego z powłoką błyszczącą - aby pasowało do reszty lakieru?
Albo widział ktoś zdjęcia?
- patrys4891
- Forumowicz
Sory za offtop
Jak śmiesz nabijać się z iście sportowych maszyn?
Jak śmiesz nabijać się z iście sportowych maszyn?
Last edited by RedHead on 2014-07-17, 21:42, edited 1 time in total.
Decentralizacja to przyszłość.
RedHead, nikt nie śmie ! Przebacz
Z tego co pamiętam to 75% ale może 70%, ale w życiu nie uwierzę, że zielonki Renault Safrane są blisko tej granicy!!
No chyba, że 85% samochodów, które widuję na ulicach z przyciemnionymi szybami jest nielegalne

!!!

!!!

Z tego co pamiętam to 75% ale może 70%, ale w życiu nie uwierzę, że zielonki Renault Safrane są blisko tej granicy!!
No chyba, że 85% samochodów, które widuję na ulicach z przyciemnionymi szybami jest nielegalne

!!!

!!!
Last edited by artho on 2014-07-17, 23:18, edited 3 times in total.
I robi się offtop na temat podejścia demokratycznej władzy do społeczeństwa i Polskiego społeczeństwa do władzy
Akurat z powyższych chyba najlepiej to A8 i Safrana (jak chodzi o przyciemnianie szyb). Po prostu jest zachowana spójność, idealnym przeciwieństwem jest właśnie podany na początku:

Akurat z powyższych chyba najlepiej to A8 i Safrana (jak chodzi o przyciemnianie szyb). Po prostu jest zachowana spójność, idealnym przeciwieństwem jest właśnie podany na początku:

Last edited by artho on 2014-07-18, 08:14, edited 1 time in total.
A mi tam się podobaartho wrote:I robi się offtop na temat podejścia demokratycznej władzy do społeczeństwa i Polskiego społeczeństwa do władzy![]()
Obrazek

Nie wiem czy mam do tego prawo (jako użytkownik forum) ale chciałbym wszem i wobec ogłosić, że zgadzam się w MOIM wątku na odbieganie od tematu (offtop).
haku2006, Twoje auto jest dla mnie idealnym przykładem, genialną kwintesencją tego o czym chciałem napisać
Dzięki za zdjęcia! (oczywiście o gustach się nie dyskutuje).
RedHead, A wycięcie katalizatora = nieustanne opary benzyny w kabinie

Plan jest taki - przyciemnić, ale z sensem - aby było legalnie lub prawie legalnie, wyglądało i.. miało ów sens - czyli aby było coś widać wygodnie. I nie narzekać później, że się nic nie widzi w nocy
haku2006, Twoje auto jest dla mnie idealnym przykładem, genialną kwintesencją tego o czym chciałem napisać

RedHead, A wycięcie katalizatora = nieustanne opary benzyny w kabinie

Plan jest taki - przyciemnić, ale z sensem - aby było legalnie lub prawie legalnie, wyglądało i.. miało ów sens - czyli aby było coś widać wygodnie. I nie narzekać później, że się nic nie widzi w nocy

Last edited by artho on 2014-07-18, 10:58, edited 1 time in total.
A może to po prostu szary kolor mi nie pasuje do czarnych szyb ?
Zrobiłem 3 minut super EDIT, oto wyniki (załączniki)
od 01 do 05, rózne wersje kolorystyczne (wychodzę od czarnej, potem zmiana koloru przedniej szyby, mocniejsze przyciemnienie obu finalnie wersje kolorystyczne lakieru - bordo i granat.
Co myślicie?
Zrobiłem 3 minut super EDIT, oto wyniki (załączniki)
od 01 do 05, rózne wersje kolorystyczne (wychodzę od czarnej, potem zmiana koloru przedniej szyby, mocniejsze przyciemnienie obu finalnie wersje kolorystyczne lakieru - bordo i granat.
Co myślicie?

- franczesko
- Forumowicz
witam i zapraszam opisuje swoją przeróbkę można podglądnąć i ocenić jak wygląda
http://forum.safrane.pl/viewtopic.php?t=3792
http://forum.safrane.pl/viewtopic.php?t=3792
był:
SUZUKI GS500E 93' 500cm3 49KM czerwony
NISSAN SUNNY 92' 1.4 16v LPG 3d biały
RENAULT MEGANE 96' 1.8D Sedan bordowy
CITROEN XSARA COUPE 98' 1.6 LPG 3d zielony metalic
jest:
RENAULT SAFRANE RXE 97' 2.0 16v LPG zielony metalic
SUZUKI GS500E 93' 500cm3 49KM czerwony
NISSAN SUNNY 92' 1.4 16v LPG 3d biały
RENAULT MEGANE 96' 1.8D Sedan bordowy
CITROEN XSARA COUPE 98' 1.6 LPG 3d zielony metalic
jest:
RENAULT SAFRANE RXE 97' 2.0 16v LPG zielony metalic
Ja mam w Meganie smołkę A przednie też mam seryjnie delikatnie na zielono Czyli ostatnią folie z 3 do wyboru Gość który mi to robił mówił że przez 3 lata jeździł samochodem i miał przyciemnione najsłabszą folią przednią szybę I jedynie gość na granicy mu się doczepił, że go nie widać A była szarówka więc odpowiedział, że ciemno, to go nie widać A tak to Policja go akurat nie złapała Syn szefa miał czarne C2 i przyciemnione wszystkie szyby dość mocno Mówił że jak dojeżdżał do skrzyżowania a było pochmurno, to musiał okno opuszczać, bo słabo było widać