Mógłbym kogoś prosić o sprawdzenie?
http://allegro.pl/show_item.php?item=4503988254
Cena sama mówi za siebie, ale taki budżet niestety na chwilę bieżącą mam.
Safrane 2.2 DT Płock !
Tylna klapa, nadkola tył na pewno do robienia. Ogólnie wersja bieda, widać że o nią nikt nie dbał. Stała ostatnio dłuższy czas przy giełdzie za 2600 bodajże do uzgodnienia. Ale kierownicę ma ładnie obszytą. Zadzwonię chyba czy się nie zamieni za drobną opłatą.
Last edited by M1513K on 2014-08-16, 08:47, edited 1 time in total.
Co może być , hmmmm? Dwumas .... ogólnie całe sprzęgło . Simering wału korbowego , mieszki przy półosiach ( specialne z łożyskami) amorki to na pewno . Tu nie ma kompromisu , do safran tylko górna półka ! Jeden 300 zł ! Poduszki też mogą być . Pewnie świece żarowe do wymiany , manetka kiernków. Magiel może cieknąć , krzyżak w kolumnie mieć luz. To tak masz krótką listę . Naturalnie nie we wszystkich to się zdarza .
You Brought Two Too Many .
Ja jak swoją sprzedawałem narzekali bardzo na silnik, a jak Oni sprzedawali to silnik igła (handlarze) Miałem wystawioną za 2500zł poszła za 1700zł Ale Megane w garażu, ubezpieczenie i przegląd kończyło się za miesiąc To co będę trzymał Ogólnie autko fajne tylko miało 100 małych usterek
A to podłokietnik urwany, to nie działały spryskiwacze, to dywanik mokry itd. Ale miałem wrażenie że lepiej ciągła pomimo tych 90km, niż Megane która ma 107km To tak tyle o moim aucie
Co się tyczy tej Safrany, to najlepiej pojedź tam i sam sprawdź jej stan Może się okazać, że to nie jest takie trupło I gość Ci sprzeda za 2000-2200zł Jak nie pojedziesz, nie pomacasz to się nie dowiesz

Co się tyczy tej Safrany, to najlepiej pojedź tam i sam sprawdź jej stan Może się okazać, że to nie jest takie trupło I gość Ci sprzeda za 2000-2200zł Jak nie pojedziesz, nie pomacasz to się nie dowiesz