Bez skrzyni biegow [V6 24V]

Wszelkiego rodzaju odnośniki z ciekawymi ofertami sprzedaży części i pojazdów znalezione w sieci.

Moderators: SURU, Moderator

Post Reply
Daroot
Forumowicz
Forumowicz

Bez skrzyni biegow [V6 24V]

Post by Daroot »

Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
Gutek
Forumowicz
Forumowicz

110 tysi

Post by Gutek »

Daroot.obserwuje ją od kilku dni,gdyby faktycznie miała 110 tysięcy to nie wyglądała by tak marnie jak na tych marnych fotkach. Musiała te kilometry zrobić w Rumunii albo na wschodzie Ukrainy w Donbasie.Fakt miałem ze Szwajcarii taką z uszkodzoną skrzynią po 86 tysiącach,ale zewnętrznie wyglądała tak :D
Gutek
Forumowicz
Forumowicz

lala

Post by Gutek »

Tak wygląda safrane z normalnego kraju, 16 lat w trasie Polska Holandia jestem zmuszony do powrotu na trasę :D Jak lody odpuszczą założę nowy temat Safrane z Holandii.
http://www.marktplaats.nl/a/auto-s/rena ... ousPage=lr
Daroot
Forumowicz
Forumowicz

Post by Daroot »

Dwie sprawy Gutek.

a) ta srebrna co pokazujesz, to chciałem ją kupić - nie zdążyłem - bo Ty ją kupiłeś - szukałem wtedy auta bez skrzyni albo bez silnika, nie pamietam już - dzwoniłem, rozmawialiśmy,ale za dużo wtedy chciałeś zarobić na niej - pamiętam naszą rozmowę :0

b) w czwartek wróciłem z Holandii, wracałem lawetą na pusto do połowy Niemiec. Jak będziesz coś miał do przyciągnięcia stamtąd - daj znać, poustawia się trasę albo weźmie przyczepę i coś wymyślimy w dobrych pieniądzach :)
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
Gutek
Forumowicz
Forumowicz

przykro mi

Post by Gutek »

Daroot pewnie tak było ,tyle że jak mam coś fajnego w oryginalnych częściach to daję zaporowe ceny bo tak naprawdę nie interesuje mnie sprzedaż w całości.Wybacz ale takie są prawa rynku :D .Nawet nie wiesz jak jestem zadowolony z tego że jeździsz w tą stronę co trzeba :D Mam telefon i nie za waham się go użyć :hyhy: do poniedziałku :D
henry71 tu nie ma co rozumować :D albo powiem Ci tak, będziemy przywozić z Holandii safrane bo w PL to praktycznie same szroty są oferowane do sprzedaży :D oprócz Twojej 2.2DT :hyhy:
A jeszcze sprostowanie ze Szwajcarii to była ta :D
Last edited by Gutek on 2015-01-10, 21:15, edited 2 times in total.
Gutek
Forumowicz
Forumowicz

pakiet

Post by Gutek »

Tu nie chodzi o zakup 1 safrane tylko 3 sztuki lub więcej,przykładowo mam u znajomego 6 sztuk i wszystkie razem są do zabrania za 2400 erło :D it u jest potrzebny transport bo apk albo brak albo zaraz się kończy.Ceny tak naprawdę nie mają znaczenia w Holandii liczy się tani transport:D
Tu mam zniżki :D
http://www.marktplaats.nl/a/auto-s/rena ... ousPage=lr
Daroot
Forumowicz
Forumowicz

Post by Daroot »

artho
Forumowicz
Forumowicz

Post by artho »

o taką brałbym :)
patrys4891
Forumowicz
Forumowicz

Post by patrys4891 »

ogrzewanie przedniej szyby i navi jednocześnie? hmmmm
misiek_pt
Forumowicz
Forumowicz

Post by misiek_pt »

gdzie masz grzana jak masz szybę przód solara.
patrys4891
Forumowicz
Forumowicz

Post by patrys4891 »

ja się kierowałem TYLKO tym że na panelu climatronika jest przycisk od grzania szyby i stąd mój wniosek.
Co do navi to zasugerował mnie ekran od navi, ale może to też atrapa :P
Gutek
Forumowicz
Forumowicz

3.0 v6 24V

Post by Gutek »

Daroot to prywatna sprzedaż z opcją licytacji.Możesz złożyć ofertę, ciężki temat na odległość.
Aktualna oferta w licytacji to 1000 euro, Bieden po prawej obserwuj.
Last edited by Gutek on 2015-01-11, 22:21, edited 2 times in total.
Post Reply