Jacek957, Ale powiedz mi co Ci da konserwacja jak najważniejszy element z tylnej części auta został pominięty ? Tylne mocowania są bardzo ważnym elementem nosnym z tyłu i wypadało by o nie dbać .
misiek_pt, z zebranych informacji wynika ż w PH I fabryczne zabezpieczenie antykorozyjne robiono bez ingerencji księgowych więc powinno być ok po za tym nie mam warunków do demontażu belki a moje auto nie wygląda bardzo źle od spodu.Tak więc myślę że wystarczy(może )to co zaplanowałem
Wszyscy lubimy duże moce
Nowy właściciel jest na forum może ?
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
Jako 2 auto mam Lagune 2 ph2 GT i o ile silnik świetny to po przesiadce z Safrane można dostać palpitacji serca w kwestii jakości wykonania wnętrza. Co może trzeszczeć to trzeszczy. W Safranie przy przebiegu ponad 300 tyś mam cisze... Deska rozdzielcza, która z czasem zacznie odstawać jeśli jeszcze tego nie robi:) Poza tym od ponad 2 lat nie narzekam.