Sprawa Henrego
Sprawa Henrego
Ciekawi mnie wasza opinia w sprawie tej awantury o ortografię.Czy to jest forum Safrane czy kółko gramatyczne?A swoją drogą forumowicz artho (moim zdaniem)celowo wk....rwia Henrego a sądzę że w czasie spotkania z nim na żywo narobił by w pampersa.I tak na koniec gdybym miał wybierać to (z całym szacunkiem dla Słoniny) stawiam na Henrego.
Ortografia nie czyni człowieka. Dajcie spokój z wytykaniem błędów. Liczy się pomoc we wszelkich sprawach. Mi na przykład on pomógł i wiem ze jest spoko 

Last edited by Lukasz737 on 2018-10-22, 19:27, edited 1 time in total.
Znam go jak był grubszy, potem chudszy, potem znów grubszy, jarał fajki, malował kudły, bluzgał, robił byki w orto..., wydziarał szyję, jak trzeba i nie trzeba to zrypał nie jednego i nie jedną- rzucił fajki, kudły maluje nadal, robi byki nadal, bluzga nadal, potrafi zrypać nadal...
NIE ZMIENIA SIĘ
Jestem szczęśliwa, że Go znam i jaki by nie był to jest HENIEK I DRUGIEGO TAKIEGO NIE MA I NIE BĘDZIE. A jak będę bogata to postawię mu pomnik za przyjacielstwo. amen
NIE ZMIENIA SIĘ

Jestem szczęśliwa, że Go znam i jaki by nie był to jest HENIEK I DRUGIEGO TAKIEGO NIE MA I NIE BĘDZIE. A jak będę bogata to postawię mu pomnik za przyjacielstwo. amen
Last edited by LeNa on 2018-10-22, 19:28, edited 2 times in total.