Magrav , co o tym sadzicie?

Tematyka dowolna

Moderators: SURU, Moderator

Daroot
Forumowicz
Forumowicz

Post by Daroot »

Gutek, nie zapominaj jaki pionek tutaj jesteś i z pod jakiego krzaka wyszedłeś.
Wg mnie masz najmniej do gadania, więc stul po prostu dziub.
Nie ty jesteś od decydowania, a swoimi tekstami zaczynasz mnie wkurzać. Dobrze że nie mam już moda, bo miałbyś zwykłego bana. Przyszedł kur.wa i się panoszy. A ten zarośnięty łeb może Ci łatwo spaść z tego karku.
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
henry71

Post by henry71 »

Daroot wrote:Gutek, nie zapominaj jaki pionek tutaj jesteś i z pod jakiego krzaka wyszedłeś.
Wg mnie masz najmniej do gadania, więc stul po prostu dziub.
Nie ty jesteś od decydowania, a swoimi tekstami zaczynasz mnie wkurzać. Dobrze że nie mam już moda, bo miałbyś zwykłego bana. Przyszedł kur.wa i się panoszy. A ten zarośnięty łeb może Ci łatwo spaść z tego karku.
:szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok:
henry71

Post by henry71 »

Gutek, nie zapominaj jaki pionek tutaj jesteś i z pod jakiego krzaka wyszedłeś.
myśle że Gutek wyszedł z pod takiego samego krzaka jak my wszyscy i jest takim samym pionkiem jak my wszyscy
Daroot wrote:Wg mnie masz najmniej do gadania, więc stul po prostu dziub.
a dlaczego ma mieć mniej do gadania niż ja czy Ty ?
Daroot wrote:Nie ty jesteś od decydowania,
Ty też nie
Daroot wrote: Dobrze że nie mam już moda, bo miałbyś zwykłego bana
zaraz Ty możesz wyłapać.
Daroot wrote:Przyszedł kur.wa i się panoszy.
myślę że Ty bardziej się panoszysz
Daroot wrote: A ten zarośnięty łeb może Ci łatwo spaść z tego karku.
wiesz co Jesteś zwykłym chamem.
Last edited by henry71 on 2016-12-21, 22:45, edited 1 time in total.
Jacek957
Forumowicz
Forumowicz

Post by Jacek957 »

Daroot wrote: Przyszedł kur.wa i się panoszy. A ten zarośnięty łeb może Ci łatwo spaść z tego karku.
Co to ma być? :szok: Kulturę widzę szlag już trafił :kwasny: A po za tym to są groźby karalne!
Z dyskusji robi się zadyma.Sprawy zaszły za daleko :dobani:
Daj sobie na wstrzymanie Darot bo stawiasz się pod "budką z piwem" a jakoś mi do tego nie pasujesz .
RedHead
Forumowicz
Forumowicz

Post by RedHead »

Dobra panowe. Temat zamykam. Z obrażaniem się proszę na PW.
Decentralizacja to przyszłość.
Daroot
Forumowicz
Forumowicz

Post by Daroot »

Po rozmowie tel z Gutkiem, stwierdzam że naprawdę fajny i przyjazny gość.
Na wczorajszy post złożyło się kilka tematów, a post Gutka przeważył szalę goryczy.
Gutka przeprosiłem, to naprawdę fajny człowiek, dobry sprzedawca i zaopatrzyciel w części forum safrane :) Zresztą sam kupowałem to i polecam.

Do błędu się przyznaję.

Co do innych osób typu henry, zdania nie zmieniam, po wymianie od niego priv wiadomości oraz ich sensu - decyzję podjąłem.
Last edited by Daroot on 2016-12-22, 14:31, edited 1 time in total.
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
Locked