Gutek, nie zapominaj jaki pionek tutaj jesteś i z pod jakiego krzaka wyszedłeś.
Wg mnie masz najmniej do gadania, więc stul po prostu dziub.
Nie ty jesteś od decydowania, a swoimi tekstami zaczynasz mnie wkurzać. Dobrze że nie mam już moda, bo miałbyś zwykłego bana. Przyszedł kur.wa i się panoszy. A ten zarośnięty łeb może Ci łatwo spaść z tego karku.
Magrav , co o tym sadzicie?
Daroot wrote:Gutek, nie zapominaj jaki pionek tutaj jesteś i z pod jakiego krzaka wyszedłeś.
Wg mnie masz najmniej do gadania, więc stul po prostu dziub.
Nie ty jesteś od decydowania, a swoimi tekstami zaczynasz mnie wkurzać. Dobrze że nie mam już moda, bo miałbyś zwykłego bana. Przyszedł kur.wa i się panoszy. A ten zarośnięty łeb może Ci łatwo spaść z tego karku.

myśle że Gutek wyszedł z pod takiego samego krzaka jak my wszyscy i jest takim samym pionkiem jak my wszyscyGutek, nie zapominaj jaki pionek tutaj jesteś i z pod jakiego krzaka wyszedłeś.
a dlaczego ma mieć mniej do gadania niż ja czy Ty ?Daroot wrote:Wg mnie masz najmniej do gadania, więc stul po prostu dziub.
Ty też nieDaroot wrote:Nie ty jesteś od decydowania,
zaraz Ty możesz wyłapać.Daroot wrote: Dobrze że nie mam już moda, bo miałbyś zwykłego bana
myślę że Ty bardziej się panoszyszDaroot wrote:Przyszedł kur.wa i się panoszy.
wiesz co Jesteś zwykłym chamem.Daroot wrote: A ten zarośnięty łeb może Ci łatwo spaść z tego karku.
Last edited by henry71 on 2016-12-21, 22:45, edited 1 time in total.
Co to ma być?Daroot wrote: Przyszedł kur.wa i się panoszy. A ten zarośnięty łeb może Ci łatwo spaść z tego karku.

Z dyskusji robi się zadyma.Sprawy zaszły za daleko

Daj sobie na wstrzymanie Darot bo stawiasz się pod "budką z piwem" a jakoś mi do tego nie pasujesz .
Po rozmowie tel z Gutkiem, stwierdzam że naprawdę fajny i przyjazny gość.
Na wczorajszy post złożyło się kilka tematów, a post Gutka przeważył szalę goryczy.
Gutka przeprosiłem, to naprawdę fajny człowiek, dobry sprzedawca i zaopatrzyciel w części forum safrane
Zresztą sam kupowałem to i polecam.
Do błędu się przyznaję.
Co do innych osób typu henry, zdania nie zmieniam, po wymianie od niego priv wiadomości oraz ich sensu - decyzję podjąłem.
Na wczorajszy post złożyło się kilka tematów, a post Gutka przeważył szalę goryczy.
Gutka przeprosiłem, to naprawdę fajny człowiek, dobry sprzedawca i zaopatrzyciel w części forum safrane

Do błędu się przyznaję.
Co do innych osób typu henry, zdania nie zmieniam, po wymianie od niego priv wiadomości oraz ich sensu - decyzję podjąłem.
Last edited by Daroot on 2016-12-22, 14:31, edited 1 time in total.
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości