Podsumowanie zlotu zimowego

Informacje o organizowanych zlotach

Moderators: SURU, Moderator

Locked
henry71

Podsumowanie zlotu zimowego

Post by henry71 »

Pragnę z tego miejsca podziękować Wszystkim i Każdemu z osobna za to że dymali tyle kilosów żeby spotkać się w naszym gronie ,Waldkowi za jak zwykle świetną organizację zlotu ,Patrykowi za oprawę muzyczną do białego rańca ,Karolinie ,Izabeli i mojej żonie Romie że potrafiły udzwignąć ciężar bycia w minejszości w stosunku do samczej części zgrupowania :), Gutkowi że miał siłę z każdym się napić oraz akumulator który rozpalał safrany przy -26 stopniach ,Wielki Szacun dla Redzia który to przyjechał ponad 300km żeby z nami posiedzieć 2 godzinki bo Musiał wracać ,dla Leny z Krzyśkiem że mimo przeciwności losu dotarli wieczorem ,Jackowi za to że gęba mu się nie zamykała nie szło się nudzić ,czyli podsumowując było zzajebiście jak zawsze .MANA MANA :) no i kurde zapomniałem o kol Estep co to że przygnał 150 km na chwilę do nas i Przemo że jest co zlot z nami :) jeśli i tak o Kimś zapomniałem to przepraszam ..Mana Mana
Last edited by henry71 on 2017-01-10, 18:44, edited 2 times in total.
patrys4891
Forumowicz
Forumowicz

Post by patrys4891 »

Kolejny zlot i kolejny raz podziekowana.
Generalnie to jak co roku (a w sumie to co pół roku) bylo super. Dziękować nie będę, bo impreza nadal trwa we mnie i będę ją z Wami kontynuował na letnim zlocie :D

A tiii ti ri ti... :zdrowko:
Last edited by patrys4891 on 2017-01-08, 20:23, edited 1 time in total.
henry71

Post by henry71 »

Przyedytowałem swój post bo nie o Wszystkich napisał ja heh
Locked