Trzęsie całym samochodem
wróć jeszcze raz do tego co pisały osoby o tulejach i przeczytaj ze zrozumieniem bo jak na moje oko każdy kto wspomniał o tulejach napisał że jeśli wszystko w zawieszeniu jest nowe włącznie z amortyzatorami to pozostałoby się przyjrzeć tym tulejkom belki 

Last edited by pemek on 2018-10-22, 19:03, edited 1 time in total.
- patrys4891
- Forumowicz
I co? Dopłaciłeś im te 100zł?
1. nie dopłacił bym im ani grosza.
2. zasięgnął bym opinii czy taki montaż nie mógł się przyczynić do szkodzenia któregoś z elementów
3. jak się nie poczuwają do winy to bym zabierał samochód i powiedział że wrócę z opinią rzeczoznawcy, wyceną naprawy i fakturą za wynajem samochodu porównywalnej klasy na czas w którym musiałem walczyć ze skutkami złej usługi.
To trochę na ostrzu noża, ale jak mają trochę oleju w głowie to rura powinna im zmięknąć.
1. nie dopłacił bym im ani grosza.
2. zasięgnął bym opinii czy taki montaż nie mógł się przyczynić do szkodzenia któregoś z elementów
3. jak się nie poczuwają do winy to bym zabierał samochód i powiedział że wrócę z opinią rzeczoznawcy, wyceną naprawy i fakturą za wynajem samochodu porównywalnej klasy na czas w którym musiałem walczyć ze skutkami złej usługi.
To trochę na ostrzu noża, ale jak mają trochę oleju w głowie to rura powinna im zmięknąć.
-
- Forumowicz
Odbierając samochód nie dopłaciłem im ani grosza, myśleli że znaleźli jelenia. Niestety nowa poduszka którą im dałem do wymiany przy okazji wymiany amorów ma luz przy dociskaniu samochodu, nie słychać jej podczas jazdy, przynajmniej na razie, ale gdy otworzę maskę i docisnę przód to niestety ją słychać jak ma luz. Stwierdziłem to już zanim oddałem auto do reklamacji i zwróciłem im na ten fakt uwagę. Widzę że nic to nie dało. Przeklinam dzień w którym oddałem im samochód do wymiany tych amorów. No niestety zależało mi na czasie i teraz muszę to odpokutować. Mam mechanika który mi zawsze samochód naprawiał, zawsze naprawiał wszystko przy mnie, że moglem się przyjrzeć jego robocie ale niestety zrobił przerwę w robocie do wiosny. Teraz nie mam pojęcia czy poduszka jest źle dokręcona czy też jest już zepsuta.