Ja chętnie poznam "wykładnię" wskazanej Pani z RP dla zamawiania elementu 8200624041 . Niech łaskawcy wytłumaczą kto za to ... odpowiada. Bo w Renault spychają że Parrot, a w Parrocie słyszę to nie my tylko Renault. Nawet obsranego mikrofonu dokupić nie można bo żadne uniwersalne nie działają tak jak potrzeba.
Jacek957 wrote:Będą produkować czy szukać po szopach?
Będą szukać po magazynach. Te poszukiwania będą na zasadzie że będą szukać we wszystkich miejscach gdzie kiedyś były części, czyli nawet po obcych sklepach.
Akurat chłopaki się rozgadali o R5 i właśnie była rozmowa że w dawnej Jugosławii dużo tego jest i tam też jeszcze dużo części jest do ściągnięcia.
Ograniczeń dat nie dali żadnych, ale mowa była o poszukiwaniach na półkach a nie o produkcji.
Dostępne są też zamienniki spinek - pisałem jaki typ.
A jeśli oryginał jest dostępny w Lublinie, to oznacza, że ASO nie mają podglądu pod stany magazynowe innych ASO i na tym właśnie polegać ma robota Renault - chcą ściągać informacje co gdzie leży na półkach w różnych magazynach w całej Europie. Dziwi mnie, że to tak nie działa na codzień - DAF czy Scania mają to tak rozwiązane, że dany dealer widzi, gdzie jest część X w całej europie.
SURU, ale dostępne bo mówią że dostępne? Czy kopiłeś je?
Mi też mówili że dostępne, zapłaciłem zaliczkę, zamówiłem i po tygodniu wróciłem odebrać zaliczkę bo nie było.
Szkolenie z pierwszej pomocy odbędzie się 3 czerwca w godzinach przedpołudniowych.
Sam się wybierasz, czy z kimś? Bo trzeba podać imię i nazwisko każdego uczestnika.
Niestety tych spinek do progów już w Lublinie nie mają. Bardzo uprzejmy Pan po chwili szukania (podobno na centralnym magazynie) poinformował mnie,że są już niedostępne.
Dobra, to robimy listę co potrzebujemy:
1. tylna blenda ph1
2. zaślepki sprysków ph2 (to chyba razem ze spryskami występowało)
3. ramka filtra kabinowego
4. Zaślepki przy przeciwmgielnych ph2
5. elementy wydechu quadra
6. spinki do plastikowych progów
7. ...