Dorwałem w sobotę maskę, błotnik oraz tylną klapę w kolorze identycznym nie ma żadnej różnicy w odcieniu. Maska posiada co mnie zaskoczyło oryginalne wygłuszenie przełożona została na miejscu. Tylna klapa jest kompletna ale będę ją przezbrajał zamki i inne duperele. Błotnik wymaga małego podrobienia dlatego postanowiłem że z dwóch zrobię jeden gdyż ten co kupiłem ma już konkretne purchle w okolicy progu. Przetnę pod listwą zespawam zabezpieczę i będzie git. Przy okazji jakieś małe pierdoły podobierałem np kopułkę nad przepustnicą która hoho czasu temu wyleciała w powietrze. Zapowiada się pracowity tydzień.
Bywa że nie jestem szczery. Czasem zwyczajnie kłamię. Jestem próżny, pazerny, dbam tylko o swoje cztery litery. Bywam małostkowy, cyniczny i bezduszny - osądzam bez litości, bez serca i miłości
Ja Wczoraj w swojej zamontowałem spryskiwacze lamp (kupione od kolegi ufo). A dziś wyblakłe plastyki próbowałem zreanimować ale efekt mnie nie zachwycił.
Karcher - aktywna piana - Karcher - mycie na dwa wiadra - szczegóły APC + pędzel - Karcher - glinka - Karcher. W międzyczasie felgi + mycie opon. Nie zdążyłem nic na lakier wrzucić Na końcu dressing na plastiki i opony.
Atropos szkoda ze nie zarzuciłeś jakiegoś wosku chociaż bo po tak konkretnym myciu a szczególnie glinkowaniu przydałoby sie swoje starania jakoś zabezpieczyc
Mimo wszystko ładna i czysta szafa
Założyłem dzisiaj w ramach testu nowe żarówki H7 "120% więcej światła" TUNGSRAM do świateł mijania.Jak się sprawdzą wymienię jeszcze drogowe i halogenowe.Ale nawet na "oko" widać że lepiej świecą.
Szukałem takich do mojej Safranki i nie znalazłem Ponoć nie występują.Czy PH II ma inne klocki że się przymierzasz do ceramików czy może występują a ja nie umiałem znaleźć,co prawda szukał ich dla mnie znajomy sklep motoryzacyjny.